Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
336
Tıklama
0
Öne Çıkarma
USB Sorunu Yardımlarınızı Bekliyorum
T
19 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar Merhaba.
SORUN:
Creative marka USB 1.0 128 Mb lık bir mp3 player ım var. Ayrıca imzamdaki konfigurasyona sahibim.Xp pro+Sp1 sistemim var. Mp3 playerı usb portuna daha önce taktığımda sorunsuz olarak çalışıyordu. Ancak iki gündür Cihazı taktığımda görmüyor. Player a enerji geliyor açılıyor ancak bilgisayar görmüyor. Hiç bir şey takılmamış gibi. Cihaz ve usb portları sağlam. Usb 2.0 desteğini biosdan kaldırdım değişen bir şey yok.Usb kablosunun bilgisayara giriş jackını biraz ittiğimde cihazı görüyor bıraktığımda yine kayboluyor. 8 Usb çıkışı var hepsinde denedim aynı şey oluyor. Usb kablosunda herhangi bir temasızlık ta yok. Başka cihazda çalışıyor. 6 yıl dır bu işin içindeyim ilk kez başıma geldi . Neler olduğunu anlayamadım. Bilginiz ve önerileriniz varsa bekliyorum. Şimdiden teşskkrlr.



S
19 yıl
Yüzbaşı

Dostum mp3 playerin usb kablosunda sorun olabilir onu kontrol et ya da kontrol ettir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
19 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orjinalden alıntı: ssayin72

Dostum mp3 playerin usb kablosunda sorun olabilir onu kontrol et ya da kontrol ettir.


Dostum madem ki USB kablo jakını oynattığında görüyor bıraktığında görmüyorsa götür bir teknik servise yeni bir jack çaksınlar ucuna bildiğim kadarıyla teknik servisler jack çakabiliryorlar birde öyle dene belki sorunu giderebilirsin.

ok.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
19 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

arkadaşlar usb kablo sağlam . Başka makinada sorun çıkmadan bağlantı sağlanıyor. Ayrıca benim makinada taktığımdada playerı açıp şarj edebiliyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
19 yıl
Yüzbaşı

Kardeş o zaman ilk anakartın güncel chipset driverini nvidiadan veya asusun sitesinden(aşağıdaki link) indirip yeniden yükle ve usb 2,0 ı anakart cdsinden yeniden kur.Olmazsa biosu update et. Asus anakartın biosunu rahatlıkla windows üzerinden güncelleyebilirsin anakart cdsindeki asus updateyi kur ve aşağıdaki linkten 1004.zip dosyasını indirip asus update programı ile biosu update et. Kolay gelsin.

http://www.asus.com/support/download/item.aspx?ModelName=K8N4-E%20DELUXE&Type=Latest&SLanguage=en-us


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
19 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşım cevabın için teşekkurler ama ben sorunun bunla giderileceğini sanmıyorum.Daha önce sorunsuz çalışan bir şey neden durduk yere bios update ettirebilecek bir durum yaratsınki.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.