Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
352
Tıklama
0
Öne Çıkarma
MGS 4,Onimusha 4: Dawn of Dreams ve Ace Combat: Squadron Leader geliyor...
M
19 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

MGS 4, 31 Aralık 2007'de PS3'e çıkacak.Çok kaliteli grafikler olcağı söyleniyor.MGS macerasına devam etmek için biraz bekleyeceğiz.Bekleyen derviş muradına ermiş.

Gelelim Onimusha 4: Dawn of Dreams'e.Onimusha 4: Dawn of Dreams'in yapım çalışmalarına başlanmış.Özellikle kamera açıları ve diğer serilerden daha farklı bir oynanabilirlik için detaylı bir şekilde çalışıyorlarmış.Onimusha 4: Dawn of Dreams'in Japonca versiyonu 31 Aralık 2005 tarihinde piyasaya sunulacak.

Ace Combat: Squadron Leader'da Osea ve Yuktobania ülkeleri arasındaki savaştan dolayı bu ülkeler arasında mekik dokuyacaksınız.Oyunun başından sonuna kadar aksiyon azalmayacakmış.Ayrıca uçuş esnasında kanatlarınızdaki adamlarınızı kontrol edebilir adamlarınızla telsiz bağlantısı kurup yardımlaşabilirsiniz.Düşman kuvvetlerini daha kolay yenmek için müttefiklerinizle beraber çalışabilirsiniz.Ayrıca oyunun grafikleri çok güzel olacakmış.Oyundaki manzaralar çok güzel olacakmış.Ayrıca bir çok uçağıda kullanabilecekmişiz yaw.

Ben bu oyunları 4 gözle bekliyorum.Ya siz!



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.