Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1292
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Oyun Oynayanlardan LCD Monitör Tavsiyesi
M
15 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar ben emektar crt mi lcd monitör ile değiştirmeyi düşünüyorum.Bilgisayarı sadece oyun için kullanıyorum.Eski oyunlarıda hala oynarım.Stronghold,age of empires,generals,red alert vs...İşte bana bu oyunları sorunsuz şekilde çalıştıracak bir lcd monitör tavsiye edermisiniz.Eski oyun oynadığım için düz kare mi almalıyım.Yoksa Geniş ekran mı?Mesela lg flatron l206wu güzel bir monitöre benziyor işimi görürmü acaba.Kısacası bana eski oyunları bozmadan çalıştıracak bir lcd tavsiyesi lazım.Lcd monitörü olup eski oyun oynamayı sevenler tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.

Not:eski oyun oynayıp ne yapacaksın.24 ekran al 26 ekran al gibi yorum yapacaklar ya da kendi reklamını yapacaklar lütfen yazmasın.



R
15 yıl
Binbaşı

wide ekran al ama menüsünde 4:3 moduna geçebileceğin bi monitör al.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
15 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Cevap için sağol hocam.Sanırım lg flatronu alacağım.Forumu arayınca o monitörle ilgili iyi yorumlar okudum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
4
15 yıl
Yüzbaşı

t220 4 3 moduda var sorun yaşamassın


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
15 yıl
Yarbay

benq ve nec 19 ve 22 inc 2 monitorum var.wide oyunlar icin idealdir karede ise performans olarak dusuktur.tecrube etmiş biri olarak paylasıyım istedim.zaten satıcı arkadas tecrubelıyse size detayları izah eder.benq alın derim hem cozunurluk hemde tepkime suresi dıgerlerınden cok ıyıdır.avrupada zaten monitorde tek marka yolundalar.özellikle oyun meraklıları icin
saygılar



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.