Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1275
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Panasonic saht05
B
15 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

2005 yılında panasonic saht05 ev sinema sistemi almıştım ancak bir türlü sorunları bitmedi dönem dönem f76 kodlu bir hata verip kendini kapatıyordu. 3 defa servise gitti
Her seferinde bir sorunu yok yada tamam halloldu denip gönderdiler. Ancak bir süre sonra yine aynı sorun ortaya çıktı. En sonunda garantisi doldu ve tekrar servise yolladım. Bu sefer de 135 ytl tamir masrafı çıkardılar. Ancak sorunu tatmin edici biçimde açıklayamadılar. Ben de yaptırmadım. Garanti bittikten sonra böyle bi fatura çıkarmaları da ayrı bir konu.
Ben de sistemden epey soğudum ve arayışa girdim. Stereo bi amfi alıp sistemin 2 hoparlörünü kullanmak, yeni avr ve sub alıp kullanmak yada sistemi tamir ettirmek arasında kaldım. Stereoya yeni yeni merak sardım. Ancak sinemaya da meraklıyım müziğe de. Genellikle rock-metal dinlerim. Bana ne önerirsiniz işin içinden çıkamadım.
Bir de panasonic de amfi sub a entegre yani o da boşa çıkacak ne dersiniz ne yapsam ??





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bserat -- 3 Kasım 2008; 8:51:22 >

B
15 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Sanırım bu şekilde cevap alamıycam. O zaman şöyle sorayım:

Bu sistemin hop. takımına gidecek amfiler tavsiye edebilir misiniz. Stereo amfi alsam sinema paket hoparlörleri sorun çıkarır mı? Tabi o zaman 2 tanesini kullanıcam mecburen

http://www.amazon.com/Panasonic-SCHT05-Home-Theater-System/dp/B0002472IM



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.