Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
834
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Avea'da ilginç durum...
H
16 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Kesinlikle doğru:

Diyelim ki her yöne 300 abonesisiniz. Bunu kullanmaya devam ediyordunuz ve ayda 36 küsür ytl ödüyordunuz. Ancak hesap kesilmeden yeni fatura dönemimde bu paketten çıkayım ücret sabit olmasın dediniz. Müş.Hizmetlerini aradınız. Orada konuşmalar vs. sonunda en ucuz tarife baktınız ki saniye bazlı her yöne konuşma 1.9 ytl sabit ücret duruyor. Dediniz ki önümüzdeki fatura döneminde tarifem bu olsun. Ancak yetkili dedi ki bu saniye bazlı tarife için yeni dönemi beklemenize gerek yok bunu seçerseniz bu hemen yürürlüğe girer önceki tarife ortadan kalkar.

Tamam dedik devreye girsin. Bu durumda faturam kesilirse her yöne 300'ün ücreti artı bir de bunu mu ödeyeceğim dedim? Bu sasıl hesaplanacak. Benim kalan dakikam varken o da heba olmuş olur gibi vs.

Cevaba dikkat edin: SANİYE BAZLI TARİFEYE GEÇTİĞİNİZ İÇİN BUNDAN BÖYLE NE KADAR KONUŞURSANIZ O KADAR FATURA ÜCRETİ SANİYE BAZLI DEĞERLENMİŞ OLARAK GELECEK. YANİ TUT Kİ HİÇ KONUŞMADIM 2 YTL ÖDEYECEĞİM DOĞRU MU DEDİM. EVET DEDİ. DEDİM 36 YTL NE OLACAK? AMA UYGULAMA BÖYLE DEDİ. İLGİNÇ AMA GERÇEKKKKKK

EVET AYNEN ÖYLE OLDU... Sonraki faturam telsiz vs. gecikme vs. 5 ytl geldi.

İnanmayan açsın sorsun.

Şimdi bu, bu hafta değiştiyse ayrı ama bu böyleydi. Şimdi böyle değilse bile forumda okudum böyle imiş mi diye doğrulayın en azından onlardan duyun. Yani dünya tersine mi döndü dedirtecek birşey. Ama bunu 1 kez mi yapıyorlar detayları nedir bilmiyorum.

Paylaştım gerisi size kalmış



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.