Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1098
Tıklama
0
Öne Çıkarma
CANLI OYUN TURNUVALARI-Blizzard Entertainment
©
16 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar haberi yeni gördüm ve sizlerle paylaşmak istedim


Dünyanın en çok fana sahip oyun yapım şirketi Blizzard, bu seneki 2. fuarı BlizzCon'da birbirinden ilginç sürprizlerle karşımıza çıkıyor.

Oyuncularına çeşit çeşit sürprizler sunmayı seven ünlü oyun yapım şirketi Blizzard, her sene düzenlediği BlizzCon etkinliğinin bu seneki ayağında yağtığı ilginç hamlelerle katılımcıların yüzünü güldürüyor. Katılımcılar California'daki iki gün sürecek olan etkinlik alanına vardıklarında hediye edilen çantanın içinden çıkanlar gerçekten ilgi çekici. Diablo 3 stress topu ve StarCraft oyunundaki Zerg ırkının bina kurmak için ihtiyaç duyduğu Creep maddesiyle dolu bir kavanoz gibi garip diyebileceğimiz hediyeler sunan Blizzard, aynı zamanda henüz yapım aşamasında olan oyunu Diablo 3'ü katılımcılara oynanabilir olarak sunacak.

< Resime gitmek için tıklayın >

BlizzCon 2008'de sunulacaklar arasında dünyanın en iyi oyuncularının katıldığı turnuvalar, kostüm yarışmaları ve tabiki Blizzard çalışanlarının kendileri olacak. Bu akşam Türkiye saatiyle 21:00'da başlayacak olan etkinliğin malesef sadece açılış gösterisi interneten üzerinden izlenebilecek.



ben şu anda internetten canlı olarak oyun turnuvalarını izliyorum ve oldukça keyifli,World of Warcraft,StarCraft II vs. turnuvaları var ve oyuncular dünyada ünlü oyuncularmış çok fazla detayları bilmiyorum ama oyun turnuvalarını ve diğer aktiviteleri izlemek isteyenler şu anda izleyebilir.

http://www.blizzard.com/blizzcon/coverage/





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ©em -- 12 Ekim 2008; 2:23:57 >

G
16 yıl
Yarbay

Wow'u Hiç Bir Zaman Sevmedim


Bu mesaja 1 cevap geldi.
©
16 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

Wow'u Hiç Bir Zaman Sevmedim


Wow'u ben de pek sevmem ama şu anda Starcraft 2 turnuvası başladı baya zevkli.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
16 yıl
Yarbay

vay
oynanabilir oyunu birisi calsa upload etse internete super olur


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
16 yıl
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

vay
oynanabilir oyunu birisi calsa upload etse internete super olur


Sanırım bu tür yarışmalarda herkese özel hesap veriliyor. Bunu edinsen bile napabilirsinki.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.