Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1159
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sony MDR-NC22 ilk izlenimlerim
Z
16 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar kulaklığım elime geçti gerçekten çok güzel ilk başta alışma sorunu çekiyorsunuz ama sonra çok güzel oluyor.O içindeki iki mikrofon sayesinde(dışarıdaki sesi yutmak için) mükemmel çalışıyor gerçekten çevreyi duymuyorsunuz belli bir noktaya kadar zaten üzerinde %75 e kadar falan diyor.Üzerindeki pilli bölüm o mikrofonların çalışmasını sağlıyor ve o bölüm resimlerdeki kadar büyük değil arkadaşlar.İçinde kılıfı ile geliyor.Bana beyaz geldi siyah isterdim ama geldi artık(Çabuk kirlenecek ).Ses kalitesine gelince ses kalitesi gayet iyi geldi tabi iyi pil kullanırsanız.Kablo sağlamlığına gelince kabloda pek sorun yaşanmaz bence çok ani hareketler yapılmadıkça.Ve kablo uzunluğuda gayet iyi + yumuşak kabloları var.üzerinde yani o pilli bölüm üzerinde müziği kesen bir düğme var ona basnca müzik kesiliyor ve onun yerine kulaklık üzerinde bulunan mikrofonlar dışarıdaki sesleri içeriye alıyor.Ben verdiğim paraya değdi diyorum.

ÖNEMLİ: söylemek istediğim başka bir şey var.Burada bu benim kulaklığım olduğu için kötülememezlik olayı falan yoktur DOĞRUYA DOĞRU!! Çünkü ileride başkası bu yorumları dikkate alarak bu kulaklığı alacaktır ve bu bilgilerin doğru olması gerekir.TEŞEKKÜR EDERİM.



Z
16 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Ve ayrıca şunu da söylemek isterim ki işin sağlık açısından bakacak olusak; ben dah önce ipodla sesi 30 da 26-27 dinlerdim ama artık 15-16 bile fazla geliyor en fazla otobüste sabah kalabalığında 17 yaptım o da yeterli geldi zaten.ve sonuç olarak kulak sağlığınız açısından da önemli bir avantaj


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
16 yıl
Yarbay

bende aldım 50 ytlye hb den. memnunum ama daha önce hiç kulakiçi kulaklık kullanmamıştım. o yüzden ne kadar beğensem de yapacağım yorumlar çok sağlıklı olmaz.

ama daha önce kullandığım creative mp3 playerle gelen kulaklıklardan çok daha iyi sesi var doğal olarak.

gönül isterdi ki bide cx-300 ile karşılaştırabileyim ama yok işte hiç kullanan arkadaşım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
16 yıl
Yarbay

Kulaklıktaki şu monitör aparatının tam olarak ne işe yaradığını çözemedim.Bas mı veriyor,ses kalitesi mi artıyor nedir?



K
15 yıl
Teğmen

kaliteli pille kullananinca cok fark varmi normal pillere göre :d pahali pil almadim hic bu arada birisi cx300 ile ses kaltiesini karsilastirabilirmi



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.