Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
395
Tıklama
0
Öne Çıkarma
LCD TV ÖNERİSİ!!
4
16 yıl
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar öncelikle iyi geceler , eve lcd tv alıcaz tavsiye ettiğiniz model varmı yada şu markayı alma ,şunu al vs.. önerilerinizi bekliyorum..saygılar bu arada max. 1.250 ytl olucak

edit:fiyat eklendi..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Bahad1r -- 11 Ağustos 2008; 22:18:29 >

M
16 yıl
Yarbay

Öncelikle TV yi hangi amaçla kullanacağınızı yazarsanız LCD mi plazma mı almanız gerektiğinden başlayabiliriz. Eğer alacağınız cihazda BD/HDD/HDTV yayın seyretmeyecek, PS3 oynamayacak ve PC ye bağlamayacaksanız LCD almayın. Yani alacağınız cihazda sadece SD yayın (digitürk/Kablo TV/uydu) seyredecek (maç ağırlıklı) ve arada bir de bir DVD film seyredecekseniz kesinlikle plazma almalısınız.
TV yi kaç metreden seyredeceğiniz de alacağınız TV nin ekran büyüklüğünü belirlemede önemli bir faktör olacaktır.2-2,5m ye kadar 32" veya 37", 2,5-4 m arası 37" veya 42", 4-6 m arası 46" veya 50", 6m den uzakta 50" üstü bir ekran almanızda fayda var. Ama 1250 YTL lik bütçe 42" ve üzerini pek imkanlı kılmamakta. "Sadece bir düz panel (LCD/Plazma) TV'm olsun da markası önemli değil" demeyin sakın.
LCD de Philips , Sharp ve Samsung, Plazmada ise Pioneer ve Panasonic den şaşmayın derim.
Daha fazla bilgi almak için bu konuyu :

http://forum.donanimhaber.com/forumid_284/tt.htm

linkinde yer alan bölümde açmanızı öneririm. Yukarıda yazdığım herşeyi ben de bu forumda , verdiğim linkteki çok değerli forumdaşlarımdan öğrendim. Oradaki üstatlar her türlü sorunuzu benden çok daha detaylı yanıtlayacaklardır.
Saygılarımla.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
16 yıl
Yarbay

Yenisin ama yanlış yere açmışsın

Şikayet mesajı başarılı ile yaratıldı.

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsinize.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.


Pencereyi kapa ?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 12 Ağustos 2008; 23:16:02 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.