Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1041
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Receiver tavsiyesi
M
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar, merhaba.

Playstation3'ü ve xbox360'ı hdmi ile (ses de dahil olmak üzere), digiturk uydu alıcısını da koaksiyel bağlantı ile bağlayabileceğim bir receiver arıyorum. HDMI switchi olması gerekiyor, en az 2 girişli ama 3 olsa daha iyi olur (ileride digiturkplus'a geçebilmek için). Öyle hoparlör kalitesinden filan fazla anlamam, apartmanda oturuyorum zaten, sesi fazla açmam mümkün değil. Elimde philips hts-3357 ev sinema sistemi var, bunu satıp receiver almayı istiyorum. Abartılı bir fiyatı olmasın yalnız, hoparlörlerle birlikte (ses sisteminin kaça gideceğine bağlı olarak) 1000, en fazla 1200 ytl harcamak istiyorum. Sony HT-DDWG800 sistemini tavsiye eder misiniz? Ya da başka nasıl önerilerde bulunabilirsiniz?

Bir de bu ses sistemini ikinci el kaça satabilirim. Garantisi devam ediyor, alalı bir sene oldu (Bu soru kurallara aykırı ise boşverin).

Teşekkürler.



O
16 yıl
Yarbay

Elinizdeki bütçe giriş seviyesi anfi ve sinema sistemi için bile muhtemelen yetmeyebilir. Hadi olduki yettiğini düşünelim. Fazla HDMI giriş çıkışları olan anfiler genelde orta üst ve üst seviye anfiler, giriş seviyesi anfiler de 2 HDMI den daha fazlası nadiren bulunuyor. Olaki gözümden kaçırdığım bir anfi yoksa tabi..

Size yamahanın giriş seviyesi anfileri önerilecektir muhtemelen.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
16 yıl
Binbaşı

Yamaha V363= 600ytl veya
Sony DS 1200ES = 850ytl
Dream 77 set= 350ytl
birde sub.w. ekleyebilirsin buna.

böyle bir set önerebilirim fakat 363 modeli HDMI dan ses iletmiyor. 463 modeli de 350ytl daha pahalı. sony nin HDMI hakkında bilgim yok.. ama o kadar bütçeyle kaliteli birşeyler almak güç.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukman -- 10 Ağustos 2008; 19:08:55 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Aman aman kaliteli bişey gerekmiyo zaten. Beş kanaldan ses versin, üç hdmi girişi, birkaç tane de optik girişi olsun yeter bana. Daha kalitelisinden zaten bişey anlamayacağım. Tavsiyeler için teşekkürler.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.