Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
787
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Windows fotoğraf galerisinde resimleri açınca... ( YARDIM ) - ÇÖZÜLDÜ -
B
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba Arkadaşlar

Sorundan daha çok can sıkan bi durum ile karşı karşıyayım.resimlerimi windows fotoğraf galerisinde aç dediğimde resimlerde sarı ton ağır basıor ama mesela neronun fotoğraf programı ile açtığımda bu sorun ile karşılaşmıorum.aşağıda da resim ile belirttim. (yani nero ile açılan resim doğru olan resim tonu oluyor)

sorun nedir?şimdiden tşkler.


< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B_A_R_I_S -- 27 Temmuz 2008; 20:29:50 >

B
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

sorunu çözdüm arkadaşlar.

Konuya dünden beri kimse cvp vermedi ya çok kolay çözülebilen 'ya bunun için konu mu açılır' dendi ya da gerçekten çözümü bilen yoktu.nese sorunu şu şekilde çözeceksiniz belki benim gibi aynı sorundan dolayı bunalan arkadaşlarımız vardır

Masaüstüne sağ tıklayıp Kişiselleştirme\Görüntü Ayarları\Gelişmiş Ayarlar\Renk Yönetimi\Renk Yönetimi Butonuna basın açılan menüde Aygıtlar Kısmında “Bu Aygıt İçin Benim Ayarlarımı Kullan” işaretlenerek Ekle butonu ile ICC Profillerinde yer alan sRGB IEC61966-2.1 Eklendi ve varsayılan olarak tıklanacak. Daha sonra bilgisayar yeniden başlatıln tamamdır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
16 yıl
Yüzbaşı

X
16 yıl
Yarbay

bir ara bende baya aramıştım bu sorunun çözümünü bulamamıştım..

paylaşım için teşekkürler..



B
15 yıl
Yüzbaşı

Teşekkürler arkadasım benimde bu şekilde sorunum var ve fotografıcı olarak çok kötü bir durum. aksama denicem dediklerini umarım düzelir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.