Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
412
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sabri: 'Galatasaray'ın menfaatleri önemli'
R
16 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >
16 Temmuz 2008 Çarşamba 19:07
Galatasaray'ın milli futbolcusu Sabri Sarıoğlu, Avrupa takımlarından transfer teklifi gelirse önce kulübünün onay vermesi gerektiğini belirterek, ''Avrupa'da oynama isteğim var ama bu her zaman Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda olur'' dedi.
Galatasaray'ın milli futbolcusu Sabri Sarıoğlu, Avrupa takımlarından transfer teklifi gelirse önce kulübünün onay vermesi gerektiğini belirterek, ''Küçüklükten beri Avrupa'da oynama isteğim var, ama bu isteğim de her zaman Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda olur'' dedi.

Almanya kampında GS TV'ye açıklama yapan Sabri, talipleri veya kendisini izlemeye gelenlerin olduğunu bildiğini belirterek şunları söyledi:

''Tabii bu, futbolcu için mutluluk ve gurur verici bir olay. Şu an Galatasaray gibi büyük bir takımda oynuyorum. Küçüklükten beri Avrupa'da oynamak isteğim var ama bu isteğim de her zaman Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda olur. Böyle teklifler gelirse de ilk önce kulübümün onay vermesi lazım.''

Hem Galatasaray hem de milli takım olarak başarılı bir sezon geçirdiklerini vurgulayan Sabri, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Benim için bazı dönemler kötü geçse de sonu mutlu oldu. Derler ya zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır. Bir nevi kendimi ona yakıştırıyorum. Çok güzel bir sezon oldu. İnşallah bu sezon ne bir olay ne sakatlık yaşarız. İnşallah iyi başlayıp iyi bitiririz.''

-''TATLI BİR REKABET OLACAK''-

Sabri Sarıoğlu, Türkiye'deki şampiyonluğun önemli olduğunu, ancak artık Türk futbolunun Avrupa'da da başarı göstermesi gerektiğini söyledi.

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalacaklarına inandığını anlatan Sabri, ''Ön elemeyi geçip, gruplarda iyi maçlar çıkartırsak en az bir çeyrek final oynayacağımıza inanıyorum'' şeklinde konuştu.

Milli futbolcu, takımda her mevkinin çok alternatifi olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

''Bana göre rekabet Galatasaray için mutluluk verici bir olay. Tabii bu rekabet tatlı bir rekabet olacaktır. Hiçbir zaman kimse kimseye art niyetle yaklaşmaz. Buna zaten hiçbir zaman, takım içinde izin vermeyiz. İnanıyorum ki çok çalışan ve hak eden formayı kazanacak. Hocamız da zaten o yapıda bir insan, 'Kim daha iyi performans gösterirse o formayı giyer' diye bir yaklaşım var.

Yeni transferimiz Kewell çok kaliteli bir oyuncu. Tabii geçen sezon yaşadığı sakatlıklardan dolayı pek fazla maç oynayamadı. Oynadığı maçlarda gerçekten çok iyi bir performans gösteriyor. İnanıyorum ki, o da Galatasaray'a yararlı bir oyuncu olacak.

Ümit Davala'nın hoca olarak başımıza gelmesine çok sevindim. Gerek kişiliği gerek bize yaklaşımı olsun, çok mükemmel bir insan. Çok neşeli, samimi bir insan. Yeni hocalarımız gayet sıcakkanlılar, çok samimiler. Zaten Cevat ve Nezihi hocayı herkes biliyor. Futbolcu ve teknik heyet arasında çok güzel bir kaynaşma var.

Taraftarlarımızın sahada bize gösterdiği o büyük destek beni daha çok ateşliyor. Taraftarlarımız stada gelip destek verdiği zaman, onlar ne isterse yapmak için elimden gelen çabayı gösteriyorum. Onlarla saha içinde bir oluyorum, sanki yan yana gibiyim, öyle hissediyorum kendimi. Geçen sene çok güzel atmosferler yarattılar. Özellikle maçlarda açtıkları o pankartlar olsun, o karikatürler olsun çok keyif verici olaylar yaşadık. İnanıyorum ki, bu sene de ligin başlamasıyla beraber aynı tempoyu, aynı coşkulu tezahüratları, aynı ambiansı yaşatacaklar.''



*
16 yıl
Yüzbaşı

Menfaat filan öenmli değil sabri sen git yeter


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
16 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

Menfaat filan öenmli değil sabri sen git yeter

+1


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
16 yıl
Yarbay

Menfaatlerimiz önemliyse bir orta yapmasını öğren be ha Sabri?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
16 yıl
Yarbay

sabri menfaatlerimiz senin gitmeni gerektiriyor


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
16 yıl
Binbaşı

sabri sni fiorentina istiyodu noldu o iş?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.