Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
773
Tıklama
0
Öne Çıkarma
e2160 OC olmuyordu...
T
16 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar test yapayım diye Crysis yükledim,cpu testini yaptım düşük çıktı.Sonra kafama takıldı işlemciye baktım 1.8ghz hızında çalışıyor(343x9 olan değer).Çarpanı düşürmüş olsa fsb yüksek.Easy tune'a girdim 1.8ghz hızında işlemci.Daha sonra bir iki kere baştan başlatıp voltajları değiştirdim,fsb'yi değiştirdim,programı silip tekrar kurdum vs...
Yine olmayınca soğutucuyu çıkardım,macun taşması gibi bir şey olmamış,tekrar takdım yerine açınca sorun düzeldi.Hiçbir şey anlamadım bu işte,paylaşmak istedim





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsk -- 14 Temmuz 2008; 2:27:39 >

D
16 yıl
Binbaşı

Orda bir hadise olmuş ve akabinde düzelmiş.Hayırlı olsun


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
16 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

O hadisenin ne olduğunu bir bilsem üzülmeyeceğim zaten, istese 1.8ghzde çalışacak beyfendi ve ben hiçbir şey yapamayacağım,çok canım sıkıldı.
Sağolun


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
16 yıl
Yarbay

quote:

Yine olmayınca soğutucuyu çıkardım,macun taşması gibi bir şey olmamış,tekrar takdım yerine açınca sorun düzeldi.

bu kısım olmasa ram ram ram ram diyecem ama soğutucuyu çıkarıp takınca düzelmesi ne alakaa. benim anakarttada dvd-rw da cd yi unutursam bidahaki açılışta sistem default ayarlara geliyor. sanırım ram ile alakalıymış buda. bu anakart ile düzgün çalışacak ram öneriniz varsa beklerim fiyat önemli değil max 300ytl.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
16 yıl
Binbaşı

T
16 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Ramlerle alakalı değil,ondan %100 eminim,çünkü program da fsb'yi artırıyorum ram mhz'i de artıyor ancak işlemci artmıyor sabit kalıyor(200x9 olarak)
Baştan başlatma, mavi ekran gibi sorunlarla da karşılaşmadım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.