Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
644
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bacak ağrısı
_
16 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Öncelikle herkeze merhaba arkadaşlar.Nerdeyse 1 yıl gibi bir süredir Karate yapıyorum.Fakat bu yaz staj ım başladığı için 1 aylığına ara verdim.Sorunum şu evde azçok antreman yapıyorum.Ama bi 2 hafta ısınma yapmamıştım ve bugün ısınmaya kalktığımda bacağımın iç tarafında bi ağrı olduğunu hissettim.sol bacağımın iç tarafı yani.sağ bacağımda öyle bir ağrı olmuyor.Haftaya cumartesi günü doktora gidicem.Sizce nasıl birşeydir?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __GHosT RiDeR__ -- 7 Temmuz 2008; 1:20:25 >

Z
16 yıl
Er

Geçmiş olsun. Sağlık ihmale gelmez. Cumartesiyi bekleme, staj yerinden izin almaya çalış, daha erken git doktora. Büyük ihtimal, uzun bir aranın ardından yüklenmenin verdiği bir rahtsızlıktır. Sana ilaç yazar yollarlar. Ama doktora gitmeden teşis yanlıştır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Ş
16 yıl
Er

iç taraf derken arkalarda bi ağrı mı ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
8
16 yıl
Yüzbaşı

ben karete yapmam ama ayaklarımı cok esnetmeye calısırım bıgun cok ısınmamıstım sol ayagımı cok gerdıreyım derken kasık kısmı popo cıvarında bır acıma meydana geldı ve haftalardır agrısı var doktorada gıtmedım lıflere dıkkat et derım gecmıs olsun



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.