Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
705
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Arkadaşlar acil yardım pc Donuyor
F
16 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar bende asusun f3sc adlı laptopu var ve xp yükledim herşey sorumsuz bir şekilde kuruldu fakat pc herhengi bir güncelleme yaptığında veya bir program kaldırdığınızda kısaca pc yeniden başlatmanız gerekiyor seçeneği verdiğinde pc açıldığında donup kalıyor windows ekranı geliyor yüklemeyi yapıyor sonra donup kalıyor öyle hiç birşey olmuyor pc yi resetlediğimde bazen düzeliyor bazende pili söküyorum sonra takıyorum ondan sonra düzeliyor acaba neden oluyor canımı çok sıkıyor arkadaşlar problem güncelleme yaptığından ititbaren başlıyor. Bilgisayar kaç tane driver yükledim açtım kapadım hiç bişey olmadı gayet stabil çalıştı ama sonrasında da dediğim gibi nedeni nedir. Birde şunu ekliyim bir kerede daha format attım düzelmedi. Acil yardımmmm



P
16 yıl
Yarbay

Buna benzer bir konu vardı az önce aynı şeyi orayada yazdım sanada yazıyorum belki işine yarar...

Benim arkadaşımdada sana benzer bir sorun oldu. Saatler süren bir araştırmanın sonucunda garip birşeyle karşılaşmıştık. LAptop'da bluetooth yüklydü ve biz onu kaldırdık sorun çözüldü. Dene bir istersen...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
16 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

olmadı ya yine aynı sorunu verdi


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
16 yıl
Binbaşı

güncelleme derken windows için mi? muhtemelen güncellemeler uymuyordur. yada biryerde çakışma oluyor pc o yüzden donuyor olabilir.



A
16 yıl
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: faatih

Arkadaşlar bende asusun f3sc adlı laptopu var ve xp yükledim herşey sorumsuz bir şekilde kuruldu


İşte sorumsuzluğun bedeli bu Şaka bir yana nette biraz araştırma yaptım. Lan driver ındaki sıkıntıdan kaynaklanıyormuş. Lan driver ın günceller misin?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.