Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
919
Tıklama
0
Öne Çıkarma
XP'de Güncelleme sonrası problem
H
16 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Dün gece PC'yi kapatırken 6 adet güncellemeyi yüklemeye başladı. Sabah PC'yi açtığımda ise donup kalıyordu.

Güvenli mod'da açıp görev yöneticisinden baktığımda ise ilginçtir KULLANICI ADI bölünde hiç bir şey yazmıyordu. Bu güncellemeleri EKLE/KALDIR'dan sildim. sonrasında Sistem geri yüklemeden bir gün öncesine geri döndüm. Ve normal şekilde açılıyordu makine lakin AVAST'ında dün güncellemesini yapmıştım haliyle şimdi PC açılınca AVAST için kapatıp açmam gerektiği uyarısını veriyor ve bende tekrar kapatıp açtım ama bu seferde kullanı adı parolasını girdiğimde donup kalıyordu makine. Bundan kurtulmak için tekrardan güvenli mod'a girip aynı işlemleri tekrarladım ve şuanda bunları yazabiliyorum. Tekrar kapatırsam yine aynı durumla karşılaşıcağımı sanıyorum.

Bu hatanın sebebi ne olaki heşey bu güncellemelerden sonra ortaya çıktı, virus vs. olduğunu sanmıyorum. Nasıl düzeltebilirim bu hatayı fikirlerinizi bekliyorum.

Teşekkürler

Yüklenen Güncellemeler
KB947864
KB945553
KB944338
KB948881
KB948590
KB941693



L
16 yıl
Yarbay

bahsettigin güncellemeler 8 nisan 2008 güncellemeleri, daha once xp64 icin yapmistim, mesajindan sonra xp32 de de yaptim, bende hicbir sorun cikmadi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
16 yıl
Yüzbaşı

merhaba bu sorun bende de var ve ne yapacagimi bilmiyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.