Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1011
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Digiturkte yayın sorunu...
E
16 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

3-4 gündür kanald ve show tv yayınlarında sorun yaşıyorum. Kare kare görüntü ve çoğu zaman sadece siyah ekran alıyorum. Sorun sadece bu iki kanalda.

Digiturk kurulumunu, fişi çıkartıp takmayı herşeyi yaptım ama nafile.

Bu sorun için teknik servisi aradım ve 15ytl istediler. Bende böyle bir ücret ödemek istemiyorum. Zaten daha 2 yıl dolmadı ve garanti kapsamında ücretsiz olması gerekir. 2 kanal için 15 ytl ödemek saçma geldi bana.

Acaba sorun ne olabilir, lnb lerde falan mı yoksa kablolarda bir sorun olabilir, kendi başıma bunu düzeltme imkanım var mı?



A
16 yıl
Yarbay

yapmaya parayla yayın satıyolarda kalan D ve ATV çıkmıyosa kimse almasın Digiturk ü bende yeni uydu aldım sade tarafından hepsini iyi çekiyo



M
16 yıl
Çavuş

benim başımada aynısı gelmişti. yakında bir baz istasyonu var dediler. öncelikle çanağın kişiselmi yoksa merkezimi. benimki kişiseldi, bu sıkıntıdan sonra benim bağlantımı,merkezi çanağa aldılar. kişisel çanağın lnb leri farklıymış. merkezi çanak lnb sine takıldığı için bu sorun olmazmış dediler. o günden sonrada sorun yaşamadım.bilginize



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.