Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
533
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Acer Ferrari 4000 Sorunu
D
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Selam Arkadaşlar benim sorunum ko oynarken oyunda 30 saniyede bir sürekli makinanın kasması sanırım ekran kartından kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünüyorum(Ati X700 model ) Acaba kartı değiştirme olanağım olabilirmi ? yada işlemciyi ? Fiyatları Ne civadır ? Fiyat konusu baya önemli
Özellikler Amd turion 64 2gb ram ati radeon X700 128mb ..

yardımlarınız için şimdiden teşşekürler..



D
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

A
16 yıl
Yüzbaşı

C
16 yıl
Binbaşı

Kart değiştirme şansın yok. Ancak Ati'nin sitesinden yazılımı güncelleyebilirsin. Bence ekran kartın KO oynamak için yeterli. Belki farklı bir sorun vardır sisteminde...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
16 yıl
Yarbay

laptopın içi tozlanmış olduğundan yeterli hava sirkülasyonu olmayabilir veya tozdan artık fanlar yeterince devirde dönmediği için hava sirkülasyonu olmayabilir ..bu da makinanın ısınmasına neden olur.makina(işlemci,ekran kartı) ısınınca oyunda bariz kasmalar olur.bu yüzden sana tavsiyem makinanın kapağını açıp tozlarrını temizle,ardından makinanın kapağını kapatıp sıcaklık değerlerini bi kontrol et.olmassa kendin 2 adet fanı bir adaptörle bağlayıp laptopın altına koy,yeterli bir soğutma sağlayacaktır.bu arada ekran kartını değiştiremezsin ama zaten ekran kartın iyi denebilir.. ama işlemcini değiştirebilirsin.tek sorun senin makinaya uygun işlemci satan bi yer bulman.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yardımlarınız için Hepinize Teşşekür ederim.Acaba makinanın Sıcaklık Değerini nerden öğrenebilirm ? HDD ısısı Programla baktığımda sürekli 40 41 38 değişmeler oluyor fakat işlemcininkine bakamıyorum Bİos ta görünmüyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
16 yıl
Binbaşı

everest programıyla sıcaklık değerlerini ve daha birçok detayı öğrenebilirsin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.