Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1387
Tıklama
0
Öne Çıkarma
PC Oyunları Playstation 3 Üzerinde Oynanabilecek mi?
J
16 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

PS3 oyun konsollarına Linux yükleyen kullanıcılar artık kendi bilgisayarlarındaki oyunları da oynayabilecekler.

Bu hayali gerçeğe dönüştüren, Stream My Game adındaki bir servis. Bu servis anabilgisayarın gücünü LAN yerel ağ bağlantısı vasıtasıyla PS3’e aktarıyor. Servisin sunulduğu sitenin CEO’su Richard Faria’ya göre bilgisayara yükleyebildiğiniz her oyunu PS3 üzerinde de oynayabileceksiniz. Hatta bu oyunlara Crysis gibi ağır DirectX 10 oyunlar da dahil ki bu servisin reklamı PS3 üzerinde Crysis’in oynandığı bir videonun gösterimiyle yapılıyor.

Her ne kadar ilerde geniş bant (broadband) bağlantı desteği konulması da düşünülse de, Stream My Game sadece bir LAN bağlantısıyla çalışıyor. Ayrıca servisi bedava sürümü sadece 640 x 480 çözünürlük çıkışına izin veriyor. HD çıkış almak isteyenler sadece 10 USD ödeyerek servisin sahibi olabilirler.

Kaynak: http://www.thgtr.com/technews/index.html



I
16 yıl
Yüzbaşı

pc oyunu pc de , ps3 oyunu ps3 te oynanır


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
16 yıl
Yarbay

Orası öylede Crysis gibi tek tük oynanacak oyunlar var yinede PC'de, ayrıca ps3 bu özelliğiyle artık bilgisayar almayı düşünenlere çok iyi bir alternatif oldu. Fazla özellik göz çıkarmaz diyorum, iyi bir haber. Ama tabi Cell ve RSX'i ne oranda kullanabiliyoruz orası önemli.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
16 yıl
Yarbay

bu konu konuşuldu ya

bu sadece pc den tv ye goruntu aktarmaya yarayan bir olay degilmiydi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
16 yıl
Yarbay

pek inandırıcı gelmedi bana



R
16 yıl
Yarbay

yok daha neler crysisi ps3 ile mi oynayacaksınız


Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
16 yıl
Yarbay

ana bilgisayarın gücünü kullanıyorsa yani oyunu oynayacak kadar güçlü bilgisayarım varsa niye ps3te oynimki bide servisine para vererek?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
16 yıl
Yarbay

Bu konu forumda defalarca açıldı.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.