Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
439
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Dosya gizleme-Günün bedava yazılımı!
A
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bilgisayarınızda kimsenin erişmesini istemediğiniz dosyalar veya klasörler mi var? Bugünün bedava yazılımıyla istediğiniz gibi şifreleyin; kimse görmesin.

Data Security Wizard yazılımı, bilgisayarınızdaki verilerin tamamen güvenli olmasını sağlayan bir yazılım. Şİfreleme ve gizleme özelliklerinin yanı sıra sildiğiniz dosyaların asla geri kurtarılmamasını sağlamak da bu yazılımın yetenekleri arasında yer alıyor. Kurulduğunda sağ tıklama menüsüne iki şey ekliyor: Secure (dosya adı) ve Wipe (dosya adı). Bunlardan "wipe" seçeneği kurtarılmaz şekilde klasör veya dosyayı siliyor. Dİğeri ise şifreleyip tek dosya hâline getiriyor.

Uyarı: Şifrenizi unutursanız veya yazılımda bir hata olursa dosyalarınızı kurtaramayabilirsiniz.


Kurulum Adımları

Sıkıştırılmış klasörü indirin ve bir yere içindekileri çıkartın. Setup.exe'yi çalıştırdığınızda yazılım kurulumu size içindeki dosyaları çıkartacağınız yeri soracak. Ekrandan yer seçip çıkartın. Bu sırada yazılımın kayıt işlemi tamamlanacak. En son olarak az önceki sihirbazın dosyaları çıkarttığı yerden yazılımı kurun.

İşletim sistemi: Windows 2000/XP/2003/Vista
Boyut: ~3,9 MB
Yarınki fiyatı: ~20 dolar

Tıkla

Not:alıntıdır



Y
16 yıl
Binbaşı

hmm ilginç bunun gibi birçok program var denemek lazım paylaşım için saol.



N
16 yıl
Yarbay

denemekten bi zarar çıkmaz inş. saol


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
16 yıl
Binbaşı

sağol güzel programa benziyor deneyelim



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.