Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
671
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ADSL Link göstergesi ile ilgili
Z
16 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Selam,arkadaşlar yaklaşık 6 senedir kullandığım kablonetten umudumu kesip ADSL'e geçme kararı aldım,bunun üzere bugün başvurdum,elime modem verdiler gönderdiler fazla uzattım neyse soruma geleyim.Benim sorunum Adsl link göstergesinde,normal de hat açık olduğunda sürekli yanıyor hat olmadığı zaman sürekli yanıp sönüyor ama bende ki sorun modemin o göstergesi arada kafasına göre bir kaç defa yanıp sönüyor bu normalmidir yoksa bir sorun varmıdır modemden kaynaklanan yada telefon hattından? modemin markası AirTies saygılarımla.

p.s:anlatım bozukluğu oldu biraz,raid var acele yazdım özür dilerim şimdiden.



2
16 yıl
Yarbay

Normalde Power, Internet ve Adsl ışıklarının sabit kalması, ethernet ışığının data alışverişinde yanıp sönmesi gerekir. USB'den kullanmıyorsan o ışık yanmayacak. Sadece bağlantı esnasında ilk led hariç diğerlerinde yanıp sönme oluyor ve bağlantı kurulduğunda da sabit yanıyorlar. Ethernet ışığı hariç, internet ve adsl ışığında yanıp sönme oluyorsa durup dururken, balantıp kopup yeniden geliyor olabilir.

Splitter kullandığından, hattında paralel olmadığından, kullanılan telefon kablosunun sağlam olduğundan emin olmalısın. Tüm kontrollerden sonra sorun devam ederse, müşteri hizmetleriyle görüşmelisin. Belki apartmandaki hatlarda da sorun olabilir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.