Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
797
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ram sorunu....
Ç
16 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

arkdaşlar elimde king. 1gb ram vardı... geçenlerde pc yi açtığımda fanlar devreye girmeden resetliyordu kendini pc.... ramin slotunu değiştirdiğimde soldan sağa aldığımda düzeldi ... ama şimdi ben 1gb daha ram aldım ve bunu takınca aynı şeyi yine yapıyor nedeni nedir acabaa.. slotlarım mı bozuk anlamadım...... anakartım gigabyte ds3...



J
16 yıl
Yarbay

kendin sorup kendin soylemissin bence.bozuk olarak dusundugun slota ram tak gerisini bos birak emin ol mesela ama dikkat biz o sekilde 2 kere ram yaktik.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
16 yıl
Yüzbaşı

Aynı Sorun bende de Yaşandı Ram ' ı Yaktım Allah'tan Kingston xD Ama Büyük İhtimal sorun benden kaynaklanıyordu. Pc' imde DeepFreeze Kuruluydu ve DeepFrezee devre dışı bırakmadan yerleştirdim Pc 'i açarken sorun olmadı 2 Gb Gösteriyordu. Daha sonra Pc ' ye reset attım açılırken Mavi ekranda bişiler yazıodu anlamadım Fortmatt attım düzeLdi. Bu arada Ram ' de mort oldu :D Bu da bana ders oldu Ram takarken deepfreeze aktif olmasın ++ 2-3 defa res atın pc 'ye.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.