Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
624
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Dvd yazma sorunu (help me)
K
16 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

merhaba arkadaşlar sorunum şu dvd yi takiyorum autorun seklinde xp nin cd yazma ozelliği cikmiyor herneyse neroyu aciyorum dosyalkari filan atiyorum nero eror weriror cd yi yerlestirin diye ki listede cd rw gozüküor bide image bilmem rw dvd rw orda gormüyor ama bilgisayarimdan girdigimde dvd gozüküor aygitlarda bile var biostan baktgimda da gorebiliyorum herhangi bir cd taktigimda cd icindekıleri gorebiliyorum copy edebılıyorum cd den cd ye copy edebiliyorum fakat dvd yazamiyroum + dvd cd lerini bile film muzık oyun ws inceleybiliyorum kullanabiliyorum lakin dvd yazamiyorum help me



K
16 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

ya birisi en azindan bir cvp verir pes dorusu


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
16 yıl
Binbaşı

Başka marka dvd denedin mi?Ender olsa da bazı dvd writer lar ile boş dvd ler sorun çıkarıyor.Verbatim falan kaliteli bir boş dvd alıp dene bence.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
16 yıl
Binbaşı

Başka bir ihtimal de dvd writer ın arızalanmıştır.Bir kaç çeşit boş dvd denedikten sonra da aynı şey devam ediyorsa ve dvd writer ın garantisi varsa garantiye ver.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
16 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

deniyelim bakalım sans



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.