Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
347
Tıklama
0
Öne Çıkarma
YAAAAHOOOOOOOOO ?
B
19 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

ŞİMDİ, DOĞRU YERE AÇTIK AMA ANLAŞILAN ZOR GELDİ Bİ TIK BİLEM YOK,
HADİ ARKADAŞLAR BİR BİLENNNNNNN VARMI?
MODERATÖR DAHİL
SAYGILAR


Arkadaşlar,
Forumda yanlış yere açmış olabilirim de, sonuçta bir çözüm arıyorum. RESİM+Metin gönderemiyorum. Bu olay Sadece Yahoo' da 15 hesabım var hepsi aynı durumda, Acelem de var Çünkü Donanım üzerine ders veriyorum ve e-mail'lerimin resimli olması gerekiyor. Ha diyeceksiniz. TERZİ KENDİ SÖKÜĞÜNÜ DİKEMEZ Doğrudur. herbir şeyi bilsek Ohooooooooooooo.....
Saygılar



R
19 yıl
Binbaşı

öyle bir soru sormuşun ki anlamak mümkün değil...
elinde ekleyecek resmin yoktur...metin gönderemiyorsan klavyen bozuktur....
böyle soruya böyle cevap...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
19 yıl
Yüzbaşı

www.yahoo.com adresine girilir.Sağ üst köşeden Mail butonuna tıklanır açılan sayfada kullanıcı adı ve şifre girilir.Hesap sayfanızdan sol üst köşedeki Compose butonuna tıklarsınız.To : Bölümüne mesajın gideceği e-posta adres(ler)i , Subject bölümüne konu yazılır.Aşağıdaki büyük metin alanına yollanmak istenen yazı , yapıştırılır , yazılır.Resim eklenmek isteniyorsa Subject'in altındaki Attach butonuna tıklanır, Gözat'tan Yahoo'nun belirlediğine "UYGUN BOYUTLARDA" bir resim ( dosya ) seçilir ve sol alt köşeden attach files denir.Metin sayfasına geri dönüldüğünde sol alt köşedeki Send butonuna tıklanır.

Yahoo'dan e-posta yollamaksa kastın, budur yapacakların.Ama donanımla ilgili ders veren birinin böyle birşeyi bilmeyeceğine inanmıyorum ya da anlatmak istedini anlatamadın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
19 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Konu şu, herhangi bir word belgesini içinde bir iki resimde var. Bunu e-mail bölümüne kopyaladığımda resim olan alanlar boş sadece metin kopyalanıyor. ve e-mail sadece metin bölümü ile gidiyor.resim yok. konuyu bir gazete sayfası gibi düşünün, Kopyaladığım metnin içinde resimde var . yoksa resimi Attacment olarak şutlamayı bizde biliyoruz. Konu o değil. Bu olay sadece Yahoo' da oluyor. Hotmail ve mynet te sorun yok... Bilemiyorum daha nasıl ifade edeyim?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
19 yıl
Yüzbaşı

Bak arkadaşım yahoodan gönderirken mail yazdığın yere worddeki resimleri kopyalayamazsın ancak attach olarak gönderebilirsin.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
S
19 yıl
Yüzbaşı

word dosyasını ziple yahoo'ya öyle ataçla, sorun kalmaz.



B
19 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Teşekkürler,Bu olay anlaşılan sadece Yahooya mahsus


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
19 yıl
Yüzbaşı

15 hesap açarsan böle olur işte neyine yatmiyo 1 2 tanesi yahoo da sana kıllık yapmış gayet normal


Bu mesaja 2 cevap geldi.
A
19 yıl
Teğmen

ya arkadaş doru söylüo. Ne anlatacaksan word'de hazırla böle gıcır gıcır. Resimlerini falanda ekle, ondan sonra ziple, yahoo'dan attach yap yolla. Yansın bitin kül olsun.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
19 yıl
Yüzbaşı

Sorununu böyle anlatsaydın daha kolay yardımcı olurduk..

PDF yapıp o şeklilde attachment edebilirsin...



B
19 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Canım Bende Yahoo'yu arşiv olarak kullanıyorum. 250 MB olunca, Neredeyse tüm derslerim bu adreslerde yedekli. Göndeririken müthiş bir kolaylık oluyor, tabi 700 MB ulaşınca CD' de yedekliyorum.neyse Hotmail ve mynet ile link kurup bu konuyuda hallettim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.