Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
585
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ghost disketini cd ile nasıl açtırabilirim?
B
17 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

norton ghost 2003 disket versiyonunu, yani başlangıç disketini cd' ye kaydedip o şekilde açtırabilir miyim bilgisayarı? .... olabiliyorsa nasıl yapabilirim?



A
17 yıl
Yarbay

Yapabilirsiniz.
Ben Nero6 ile bunu yapmıştım. Kısaca anlatayım, Norton Ghost 2003 ile bootable dos disketi oluşturmuştum (bunun zaten sizde var olduğunu biliyoruz). Daha sonra Nero ile (Nero Express Türkçe) "Başlangıç veri diski oluştur" u seçtim, Ekle'den gerekli olabileceğini düşündüğünüz herhangi dosyaları (ghost imaj dosyası da olabilir CD alıyorsa), İleri tuşunu tıkladıktan sonra "Sürücüdeki sistem diski oku" yu seçerek oluşturduğum ghost disketini seçtim. Ve kayıt işini bitirdim. Bilgisayarı resetledikten sonra CD den başlattığımda direk ghost çalışıyordu. Bu arada CD nin içine gözattığınızda sadece ekle'den attığınız dosyalar görünüyor, boot dosyaları görünmüyor, bilginize. Kolay gelsin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
17 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

çok teşekkürler,
deneyeyim bunu bi



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.