Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
259
Tıklama
0
Öne Çıkarma
yardımm
E
17 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

slm arkadaşlar.işlemcimde bi kaç gündür bi sorun var.açıldıktan 5 6 saniye sonra ısısı 90 dereceyi buluyor ve kapanıyor.sizce bu aniden ısınması işlemcidenmi yoksa powerdanmı?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erselteks -- 25 Ağustos 2007; 20:09:32 >

V
17 yıl
Yarbay

işlemcinin fanını bi temizle istersen baya baya toz yumağına dönmüş ısıya bakılırsa

aç kasayı güzel bi makineye ver içini sonrada nemli bezle bi güzel sil hem ses azalır hem ısı değerleri


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
17 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

fan gayet iyi bi şekilde çalışıyor.kasayı açtım bi sorun yok gibi görünüyor.bana cpu yanmış gibi geliyo ama powerdan kaynaklanan birşeyde olbilirmi gücün fazla gelmesi gibi


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
17 yıl
Teğmen

Power'dan kaynaklı bir durum olacağını zannetmiyorum. Bios'tan voltaj ayarlarını felan değiştirmediysen eğer otomatik olarak kendisi ayarlar zaten..! İşlemcinde sorun yoksa muhtemelen yoktur fan'ı söküp düzgün bir şekilde termal macun sürdükten sonra yerine oturt..! Büyük ihtimalle yerine tam oturmamıştır..! İşyerinde bir p4 makinada aynı sorun olmuştu. Öyle halletmiştik..!

Bir de speedfan gibi bir program kullanıyorsan onu kaldır..! Bazı anakartlarda uyumsuzluktan dolayı bu tip sorunlara yol açabiliyor. (Tabii yukarıdaki işlemlerden sonra sorun devam ederse)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cahid -- 26 Ağustos 2007; 1:04:55 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.