Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
529
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kaptanlık beni değiştirmez!
S
17 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Alex kendine ait internet sitesinde taraftarlara önemli mesajlar verdi. Özellikle kaptanlık hakkında önemli açıklamalar yapan Alex daha önce de birçok kez kaptanlık görevini üstlendiğini söyledi.

Alex internet sitesinde şu sözlere yer verdi: "Bu hafta sonu Süper kupayı kazandığımız bir derbi maç yaptık. Kariyerimizde önemli bir gün daha yaşadık ve müzemize bir kupa daha kazandırdık. Kazanmak her zaman güzeldir hele bir de böyle önemli bir dönemde kazanmak çok daha güzel oluyor. Takımın oyunundan, kendi performansımdan ve özellikle de Kupadan dolayı çok memnun oldum. Neden memnun olduğumdan bahsedeyim.

Takım içinde çok kaliteli futbolcular var. Aynı zamanda takım olarak da iyi bir oyun oynadık ancak öyle can alıcı hatalar yaptık ki bunlar affedilmeyecek hatalardı. Üretici olmamız gerekiyor. Gol yollarına daha fazla önem vermemiz gerektiğine inanıyorum. Antremanlarda ve karşılaşmalarda gole yönelik çalışmamız gerekiyor.

Kendi performansımla ilgili ise şuanki durumumu iyi görüyorum çünkü takımla 10 gündür beraberim ve ilerleyen günlerde daha iyi olacağım. Asıl beni mutlu eden 10 aydır devam eden pubis probleminin beni rahatsız etmemesi oldu. Hiç bir sıkıntı hissetmedim ve bundan dolayı son derece memnunum. Takımımızın daha ilerilere gideceğine inanıyorum. Ancak eksikliklerimizi gidermemiz gerekiyor.



Şampiyonlar Ligi
Önümüzdeki hafta dünyanın en önemli spor organizasyonlarından biri olan Şampiyonlar ligi için önemli bir maça çıkacağız. Belçika şampiyonu olan kaliteli bir takımla karşılaşacağız. Ancak söylenen herşeye rağmen, takım olarak iyi oynayacağımıza ve üst turlara çıkacağımıza inanıyorum.

Bu haftaki çalışmalarımızı bu karşılaşma ekseninde planlamamız gerekmektedir. Bu hafta sonu Süper lig de başlıyor ancak taraftarların ve herkesin bizden beklentisi Anderlecht maçına yönelik. Bunu unutmamalıyız.



Kaptanlık
Liderlik vasıflarının neler olduğu mevzuu hep tartışılmıştır. Ancak bunun yazılı bir formülü yoktur. Çünkü her kişi ve her liderin kendine göre bir sistemi vardır. Şimdiye kadar iki defa kaptanlık pazubantını taşıdım ve bu sefer üçüncü kez kaptan olacağım. Ilk olarak Coxa'da, sonra Vanderlei'in hoca olduğu Cruzeiro takımında kaptanlık yapmıştım. Şimdi ise Fener'de kaptanım. Tabii ki milli takım kaptanlığından bahsetmedim burada. Kaptan olmam bende bir değişik yapmayacaktır. Ancak takım içinde kendimi daha iyi hissetmemi sağlayacak ve takımıma katkımı artıracaktır"



Koşmuyor, oynamıyor diyoruz ama en azından takıma sadık. Umarım hayırlı olur tüm takıma Alex'in kaptanlığı.



A
17 yıl
Binbaşı

evet gerçektende gördükki kaptanlık Alex i hiç değiştirmemiş
hala koşmayan çok fazla sorumluluk almayan aynı Alex



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.