Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
38
Cevap
11220
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Druid Başlangıç Rehberi
C
17 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

=Druid Guide V1.0=

Druidler dünyanın koruyucularıdır. Yüzyıllık uykularından Burning Legion'un tehdidini durdurmak için uyandılar ve Archimonde'un yenilgisinden sonra Druidler dünyada kalıp yıkılmış toprakların tekrar yükselmesine yardım etmeyi seçtiler. Legion'un saldırı doğanın düzeninde korkunç bir yara bırakmıştı ve druidler bunu iyileştirme yolundadır.

Giriş

Druid genel oynanabilirlik itibariyle WoW’ da tamamiyle hybrit, joker bir karakter yani Türkçesi; diğer çoğu classın özellikleri kendine has bir biçimde barındırmaktadır. Örneğin bir Balance talentleri sayesinde neredeyse bir mage kadar güçlü olabilirken, Feral talentleri sayesindede melee classların dps/tank zevkini ve oyun içi party uyumlulugunu sağlayabilmektedir keza bu 2 talent ağacı haricinde bulununa ve son talent ağacı olan Restoration ağacı sayesinde party/raidlerin aranılan healer/off-tank adamıdır…

Artıları

+ Pek çok oynama stili
+ Fena olmayan silah seçenekleri
+ Denizaslanı ve çita travel formuyla daha hızlı seyahat
+ Tüm sınıflar arasındaki en iyi buff(oylanarak seçilmiştir.)
+ Savaş sırasında diriltme büyüsünü kullanabilmesi(combat ressuraction)

Eksileri

- Sadece deri ve kumaş kıyafetle kısıtlanması
- Formların gerçek karşılıkları kadar güçlü olmaması
- Formlarda eşya ve büyü kullanamaması

Sınıf Olarak Druid’in Rolü

Druid’in bir grupta potansiyel olarak 3 rolü vardır.” Balance Talent” leri sayesinde PvP ağırlıklı olmak üzere bir caster ki armoru level 70 de rahatlıkla 15000’i gecen ve “Moonkin Aura” sayesinde %5 spell critical buff statlarına sahip bir casterdan bahsediyoruz burda keza “Feral Combat Talent” ağacı sayesinde druidler level aldıkları sırada kazandıkları 2 ana hayvan formlarını geliştirilerki dps rolünü oyunda üstlenirler ve bu formlar Ayı ve Kedi Formlarıdır; gelelim “Restoration Talent” özelliklerine ki world of warcraft aleminde Balance ve Feral druidlere nazaran geliştirilmiş Healing, Buff ve Debufflarıyla çok rahat bir druid party/raidde priestın yerine alternatif teşkil edebilir…

Zorluklar
* Ne zaman hangi formun kullanılacağının öğrenilmesi
* Her formun nasıl en iyi kullanılacağının öğrenilmesi




Irk Seçeneği : Night Elf, Tauren.
< Resime gitmek için tıklayın >
Giyebileceği Zırhlar : Kumaş ve Deri (cloth-leather stuff)

Kullanabileceği Silahlar : Stave, 1hand Mace, 2hand Mace, Dagger, Fist Weapon, Off-Hand




Druidlerin en büyük özellikleri oyundaki tüm sınıfların bazı özelliklerine sahip olmalarıdır. Shapeshifting özellikleri sayesinde bir Druidin girebileceği 7 form vardır. Tüm formlar Druidi polymorph etkilerinden korur ve yavaşlatma etkilerinden kurtarır.

Druid bu biçimlerin herhangi birinde değilken Caster/Healer yani oynadığınız karaktere göre Night Elf ya da Tauren formundadır.

Druid Trainer’ları Alliance için Darnassus ve Stormwind’de, Horde için Thunder Bluff’ta bulunur.

Druid için seçilebilecek en iyi mesleklerden biri Skinning ve Leatherworking’dir. Master Leatherworking’de oynanış tarzınıza göre(balance/feral/healer) branş LW seçilmelidir. Yan meslek olarak ise First Aid,Cooking ve geliştirilmelidir.

Bir diğer seçilebilecek meslek Herbalism ve Alchemy'dir. Özellikle healer olarak oynayan Druidler için çok faydalıdır.

Druidin giyebileceği zırh tipi Leather, kullanabileceği en etkili silahlar Mace ve Staff’dır.


=Druid Skilleri=

Arkadaşlar oyun içerisinde gerek mob/playera hasar vermek gerekse kendi canınızı doldurmak kendi mananızı doldurmak ölen birini canlandırmak veya party/raid/kendinizin gücünü arttırmak için kullanacagınız özellikleriniz ve yetenekleriniz vardır bunlara oyun içerisinde “skill” denir ve bunların hepsini size akataracağım…


Balance Skilleri(caster dps)

Wrath : Belirli düzeyde karsınızdaki düşmana “nature” hasar vermeye yarayan ve cast süresi olan bir büyüdür.

Moonfire:Instant Cast olan bir “arcane” büyüdür yani tuşa bastığınız anda düşmana hasar verirsiniz ve devamında düşman üzerinde kalarak hasar devamlılığını sürdüren bir büyüdür.DoT(demage on target).

Starfire:Druidin Balance büyüleri arasındaki en fazla hasar veren “arcane” özellikli ve uzun bir cast süresine sahip bir büyüdür.

Thorn :Druid üzerinde herhangi bir düşmanın dokunduğu taktirde cüzi bir miktar hasar göreceği bir hasar buff’udur.Cast süresi yoktur.

Entangling Root:Düşmanınızı belirli bir süreliğine yerden biten ağaç kökleriyle durdurmaya yarar ve cast süresi vardır.

Nature Gasp:”Entangling Root” büyüsünü buff versionu olup kendi karakterinize instant atıldiktan sonra dokunan düşmanı yere çiviler.

Faerie Fire:Düşmanın belirli oranda armorun düşürülmesini ve stealth moda (görünmez) geçmesini belirli bir süreliğine sağlar.instant cast bir büyüdür.

Barskin:Karakterinizin fiksel hasar alma oranını %20 düşürür ve büyünün aktifliği boyunca 2nci yapılan büyünün cast olurken baska biri tarafından engellemesini ortadan kaldırır.instant cast bir büyüdür.

Hurricane:Druidin belirli alana birden fazla düşmana karsı kullandığı “nature” hasarıdır ki hasarı alan düşmanın atak hızını belirli düzeyde düşüren bir büyüdür.Büyü yapılırken büyü süresi boyunca karakter büyüye odaklanmalıdır(channeling)

Hibernate:Belirlenmiş levelden ve yukarısındaki dragonkin(ejderler) ve hayvan cinsi yaratıkları belirli bir süre uyutmaya yarayan cast süresi olan bir büyüdür.

Insect Swarm:”%” cinsinden düşmana “hit” kaybettiren aynı anda “ nature” hasar veren ve instant cast olan bir büyüdür.

Soothe Animal:Hayvan sınıfı yaratıkların agro mesafesini düşüren cast süresi olan bir büyüdür.

Cyclone:Belirlenmiş süre zarfı içerisinde düşmanınızı havada hortum içerisinde etkisiz kılan fakat hasar vermeyen ve düşman hasar alıncada bozulan cast süresi olan bir büyüdür.

Teleport Moonglade:Sizi moonglade köyüne ışınlayan uzunca bir cast süresi olan bir druid büyüsüdür.

Innervate:Evet işte her ne talenti kullanırsa kullansın tüm formlar için can suyu tasıyan bir skilltir “innervate” ki mana geri dönüşümünüzü ve cast halindeki dönüşümünüde aynı zamanda arttıran “Balance Talent” leri içerisindeki en degerli skill dir.


Feral Skilleri(melee dps/tank)

Aquatic Form(DENİZ ASLANI FORMU):Her türlü deniz şartlarında %50 daha hızlı ilerlemeyi sağlayan ve polymorph efektlerinden etkilenmeyen gezinti formudur.

Bash(Ayı):Düşmanınızı belirli bir süreliğine baygın tutmaya yarayan skilldir.

Cat Form(KEDİ FORMU):Tamamiyle “Rogue” classı örnek alınarak özellikleri sınırlandırılmış “Feral Combat Talent” lerinin desteklediği en yüksek dps(demage per second) formu olup Pve ve Pvp de hızlı bir şekilde sonuca ulaşmanızı saglamaktadır ve polymorph efektlerinden etkilenmemektedir.

Challenging Roar(Ayı):Kullanıldığında karakterinizin yanında bulunan tüm düşmanlarının agrosunu üstüne bir süreliğine çeker.

Claw(Kedi):Cat formun temel vurus skill’i olup düşmana taban vuruslu hasar vermektedir.

Cower(Kedi):Cat formda kullanılan, düşmana hasar vermeyen fakat agroyu azaltan skilldir.

Dash(Kedi):Cat Formda 15saniye süreliğine normal hızın çok üstünde koşu hızına erişebilmek için kullanır ve görünmez iken bu skill kullanılabilir.Genellikle WsG arenada “Flag Gank” diye tabir edilen bayrağı çok hızlı bir şekilde kaçırmak için kullanılan taktiğin gerçekleştirmekte yararlı bir skilldir.

Demoralizing Roar(Ayı):Ayı Formundayken karakterinize yakın olan tüm düşmanların Attak Gücünü(Attack Power)belirli bir süreliğine düşürmeye yarayan bir skilldir.

Bear&Dire Bear Form(AYI FORMU):Druidin en büyük kozu olup, normal formdaki armorunu %400 ile çarpılan normal staminasını %25 arttıran ve gerekli skilleriyle rahatlıkla düşman npc/mob’a tauntlamak(böğürmek)suretiyle üstüne agro alabilen tüm bu özelliklerinin yanında kendi kendini healleyebilen bir Form olup druidi kral yapar arkadaslar.

Enrage(Ayı):Ayı formundayken armoru düşüren fakat ”rage” oranını arttıran öenmli bir skilldir.

Faerie Fire(Feral):Balance skillerindeki FF ile aynı özellikte olup shapeshifting modundada kullanımı olan skilldir.

Feline Grace(Kedi):Kedi Formundayken yüksekten düşmelere karşı alınan hasarı düşüren pasif skilldir.

Ferocious Bite(Kedi):Toplanan combo vurusları belirli çarpanlar sayesinde tümleşik hasar veren PvP özellikle çok kullanılan skilldir.

Flight Form(GARGA FORMU):Sadece “outland” haritasında kullanılabilen %60 hızındaki travel yani gezici uçan formdur fakat çita formu gibi combatta iken kullanılamıyor.

Frenzied Regeneration(Ayı):Ayı formundayken sahip olunan HERBİR rage’i Heal olarak tekrar kendi karakterimize çeviren güzel tadından yenmez skilldir.

Taunt(Ayı):Ayı Formundayken party/raid için tank görevini üstleniyorsanız düşman npc/mob’un agrosunu üstünüze çekmeyi sağlayan skilldir.
Lecarate(Ayı):Ayı Formundayken düşman mob/npc/playera belirli düzeyde hasar veren ve hasara 15saniye devam eden, 5 kereliğine düşman üzerine biriktirilebilir skilldir aynı zamanda agroyu “%” cinsinden artışını sağlar.

Maim(Kedi):Kedi Formdayken düşmana “combo point” miktarı çarpanı kadar hasar ve stun verir.Fakat bu stun süşman hasar aldıgında bozulur.

Mangle(Kedi&Ayı):Her 2 ana formda saip olunan skill taban vurusuna(“%”cinsinden) sayısal deger ve shred skillinin %30’ueklenerek verilen en agır hasarlandan birtanesidir.Bu skill aynı zamanda 12 sabiye boyunca melee dot olarak devam eder.

Maul(Ayı):Ayı formunun temel vuruş skill’i olup düşmana taban vuruşla hasar verir.

Pounce(Kedi):Kediformda düşmana arkadan yapılan bir saldırı olup, ilk 3 saniye stunn eder ve 18 saniye boyunca periyodik melee hasar verir.

Prowl(Kedi):Kedi Formda görünmez olarak dolaşmayı sağlar fakat %30 oranında ilerleme hızı kaybına ugrarsınız.

Rake(Kedi):Kedi Formdayken düşmana belirli çarpan oranlarında demage verir ve 9 saniye boyunca periodik melee dot hasarına sebep olur.

Revage(Kedi):Kedi Formudayken yüksek %’deli taban vuruşuna belirli sayısal değer ekleyerek vurur bu skill’i kullanmak için görünmez ve düşmanın arkasında olmak gerekmektedir.

Rip(Kedi):Kedi Formundayken biriktirilen “combo point” lere göre düşmana melee periodik demage veren skilldir.

Shred(Kedi):Kedi Formundayken yüksek %’deli taban vuruşuna belirli bir değer ekleyerek vuru bu skill’i kullanmak için düşmanın arkasında olmak yeterlidir.

Swipe(Ayı):Ayı Formundayken 3 ayrı düşmana belirlenmiş miktarda melee demage’i aynı anda vurmayı sağlayan skilldir.

Tiger’s Fury(Kedi):Kedi Formundayken verilecek hasara cüzi bir miktar vermeye yarayan skilldir.

Track Humanoids(Kedi):Kedi Formundayken minyatür haritada yakınınızdaki insan sınıfı canlıları görmenizi sağlayan pasif bir skilldir.

Travel Form(ÇİTA FORMU):Level 30 dan itibaren %60 hızında seyahat etmeye yarayan shapshifting formudur.


Restoration Skilleri(healer caster)

Abolish Poison:Hedef dost player/mob dan 1 zehiri siler ve 8 saniye boyunca her 2 saniyede bir bu işlemi tekrarlar.Yani toplamda tek kullanımda 5 zehiri yok edebilen bir skilldir ve instant casttır.
Cure Poison:Hedef dost player/mob dan bir kullanımda 1 adet zehiri silebilir.instant casttır.

Gift of the Wild:World of warcraft oyunundaki en iyi party bufftır .Hedef party’nin 1 saatliğine önceden belirlenmiş olarak armor/resistance ve tüm statlarını arttırır ve instant cast bir büyüdür.

Healing Touch:Cast süresi olan ve oyunda priestın healing skilleriyle yarısabilicek tek skilldir ve oyunun en güçlü oyun skillerindendir.

Lifebloom:Targete atılan instant cast bir healbüyüsü olup 3 kere üst üste atılabilir ama büyü dispell edilip dost playerdan silinirse hedefe bu sefer instant ilk atılan miktarın 3 katı direk verirlir.

Mark of the Wild:”Gift of the Wild” büyüsünün tek kişiye atılanından fakat bu büyünün üzerinizde kalma süresi 30 dakikadır.

Rebirth:Oyundaki agro tabirle “combat ress” tir arkadaslar combatın ortasında çaaaaat die 2 kişilik arenada adamı diriltirsiniz.instant casttır.

Regrowt:kısa süreli cast süresi olaması ve “healing touch”a göre daha çok critleme sansı olan ilk önce instant heal basan sonrada ise karaktere periodik heal atan heal skillidir.

Rejuvenation:Instant cast atılan ve periodik healleme yapan güzel bir skilldir.

Remove Curse:Hedef player/mob dan 1 adet curse efekti silmeye yarayan skilldir.

Tranquility:Aynı Balance skillerindeki “Hurricane” büyüsü mantığıyla çalısan bir skilldir belirli bir alana birden fazla kişiye heallemeye yarayan bir skilldir fakat bu skill kullanımdayken karakteriniz skill’e odaklanmak mecburiyetindedir(channelling)


Arkadaslar druidle alakalı skilleri böylece size açıklamaya çalıştım keza bazı büyüler için gerekli malzemeler, Questler, rage&energy durumlarını detaylı öğrenmek istiyorsanız http://www.thottbot.com/?c=Druid adresinden öğrenebilirsiniz…

Druid oynayan veya oynamak isteyen değerli arkadaslarım öncelikler yeni karakter acarken veya bundan sonra neye göre oynicam diye düşünürken

1)PvP(player versus player)olarakmı oynicaksınız yoksa PvE(player versus environment)olarakmı oynicaksiniz?
2)Caster mı? Healer mı? Yoksa Feral Combat spec mi?oynicaksınız ki bu şıkta aklınızda kıyasladığınız classların hiçbirinin (rogue,mage,worrior,priest) kendi denginizdekileri dps/heal konumlarında yakalamanız çok zordur tabi bu sölediklerim NŞA için gecerlidir.

Druid doyumluk bir class değildir tadımlıktır, 2 seneyi geçkindir agırlıkla druid classına emek verdiğimden dolayı druidin neredeyse tüm püf noktalarını biliyorum ve size buları temelden Türkçeleştirerek anltamak istiyorumki bu konuda talent dizilimlerini anlatacağım sizlere...


1)Pure Balance Spec(48/0/13)

http://www.wowhead.com/?talent=0thrziIsguVoZxxc

Arkadaslar bu talentlerle caster party arkadasınızla ve 400 spell dmgle rahat rahat pve yaparsınız keza ne mob size yaklasabilir nede dokunduktan sonra bidaha yakalayabilirki pure pve ypıcaksanız gecerlidir bu olay ha birde şu var dersinizki "huleyn ben alterah valeyi dagıtırım!!!" bu talentle onuda yaparsınız ama size 1vs1 veya 1vs2 veya 1vsX duel,outdoor,bg platformları için garantisini veremem...

2)Panzerkin Spec(40/0/21)

http://www.wowhead.com/?talent=0tLrziIoxzVZZxxIzco

Arkadaslar "Force of Nature" Talent Skill'i bana göre okadar ahım şahım birşey değildirki bu sölediklerim tamamiyle şahsi fikrim yani PvP mantığıyla düşünüyorum keza bu talentte "nature swiftness" talent skill'i vardırki : PvP/Outdoor PvP/Duel/BG lerde size garanti veririm adam sizi tam kesicekken sizin 5k healı kendinize atıp adam MF spamlemeye devam etmeniz düşmanınızı dumur edicektir.

3)Pure -Bear- FeraL Spec(1/43/17)

http://www.wowhead.com/?talent=0zZVMGsfroxuioVxIz

Tamamiyle pure rage-armor özüne dayalı yani tank olmak isteyen arkadaslar için "Dire Bear Form"a ağırlık verilmiş talent ağacıdırki yüksek armor-rage olayı size arenada yardımcı olacaktır ki Pala,rogue,worrior,shaman gibi kesilmesi zor karakterlerde zorlanmicanızı sanıyorum...

4)Pure-Cat-Feral Spec(2/45/14)

http://www.wowhead.com/?talent=0zoZVGMsfrRxuioVxhz

*Cat Formun verdiği crit chance sayesinde gank olaylarına raht girersiniz fakat 2 veya 3 kşiye karşı kaçmanız gerekicek onun için "nature gasp" ve " improved nature gasp" talentleri sizi bir nebze olsun rahatlatır...

*haliyle HP si düşük olucagından dolayı cat formun kaçarken kendiniz heallemek lazım veya rahatladıgınız anda hemen normal forma dönüp heal basarkende tum healing uplarınızın %50 fazla olmasını saglayan "nurturing instict" talentiyle hemen healingleriniz %50 artıcakdolayısıyle 1000 hp yerıne 2000 basıcaksınız kendınıze ve manadan tasarruf yapacaksınız-kek-

5)Immortal Hybrit Druid Spec(0/40/21)
http://www.wowhead.com/?talent=MZVMGsfroxuVZVxIzco

panzerkin için sölediklerim bu talent için 1e1 gecerlidir.

6)Pure Restoration Druid Spec(0/11/50)

http://www.wowhead.com/?talent=MZVMhoZxxcteqMxst

arkadaslar bu talenti artık bir guild memberı olupta instance ortamlarına healer olarak aktıgınızda kullanırsınızkı Armor,feral charge,omen of clarity skilleriyle size dönen agroyu azda olsa absorbe edersiniz...

Arkadaslar hala aklınızda talent secimiyle alakalı birsoru kaldıysa size seve seve yardımcı olurum ama ilk basta 2 soruyu kendinize sorup karar verin ona göre talentlerinizde elimden geldiği kadar yardımcı olurum...



Bu yazının tamamı Ludacyris(Bahadır) nıcklı uyemıze aıttır uzun bır oyun deneyımı sonucu yazılmıstır..www.wow-turk.com sıtesınden alıntıdır





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazypust -- 6 Ağustos 2007; 16:51:16 >

C
17 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

kımsenın ısıne yaramıomu?

bump


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
17 yıl
Yarbay

tabii ki yarar drood düşünecek veya oynayan arkadaşlara


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
17 yıl
Yarbay

açıklamalar cok güzel ama talentleri beğenmedim mesela cast halinde %15 mana regen saglayan talente verilmemeli (feralde) , cast edecegin süre ya 3 yada 5 sn dir ... moonkinde balance of power resilince ratenin yerini tutacaktır , kedide claw mangle gibi skiller cok onemli ayrıca ayıda maul swipe bunlar icin ferocity verilmelidir , hybrid spec hiç güzel olmamış dmg icin mangle a bağımlısın gibi bişey , hybrid spec icin her şeyi kullanacaksın demektir yani ferale 40 verirsen bu hybrid olmaz feral olur ...

bazıları bu talenti biraz değişiklikle kullanır ama önerecegim talent :
http://www.wowhead.com/?talent=zzZxMGsfroeuioVxhz (improved leader of pack pvp de pek işe yaramaz bu arada) bu talent instance da dmg yapacak ve hergün arena yapacak birine göredir ... karazhan yapacak birine göre değil yani , yada ssc yada the eye...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
17 yıl
Binbaşı

Çok güzel bir rehber,teşekkürler.
Nuri bak rehber böyle hazırlanıyor işte...


Bu mesaja 2 cevap geldi.
E
17 yıl
Yarbay

Nuri Alço'nun rehberinin üzerinde rehber yok :D

Druid Nedir?

Hayvan


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
17 yıl
Teğmen

_____________
*haliyle Hp si düşük olucagından dolayı cat formun kaçarken kendiniz heallemek lazım veya rahatladıgınız anda hemen normal forma dönüp heal basarkende tum healing uplarınızın %50 fazla olmasını saglayan "nurturing instict" talentiyle hemen healingleriniz %50 artıcakdolayısıyle 1000 hp yerıne 2000 basıcaksınız kendınıze ve manadan tasarruf yapacaksınız-kek-
_____________

demissin ama o talent öle çalışmıyor strnin %50 si kdr bonus ekler heala yani 350 str en warsa 175 bonus ekler 1000 yerine 1175 heallarsin

ayrica travel form %40 hizli konsmani saglar

ve ek olarak son talentta living spirite wermemişsin ama agaç formunda spiritinin %25 i kdr bonus ekleniyor heallarina spiriti %15 artiran bir talenta vermemek bence saçma ayriyetten gene pure resto talentinda neden ferala verdigini anlamiş degilim onun yerine improved tranquility veya nature's focus gibi talentlara verebilirsin

*şahsi fikrim çogu talenti begenmedim ama emege saygi olarak eline saglik.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0remorse -- 8 Ağustos 2007; 0:22:48 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
17 yıl
Yarbay

hö ? iyi oku o talenti ; %50 healing up of your strenght... yani 1000 yerine 2000 atmazsın , 400 str var diyelim 1000 yerine 1200 atarsın ... yoksa resto druidlerin alnında keriz yazmıyor , gider o talente verir imba ötesi heal atar ...

(pardon noremorse , sen düzeltme yapmışsın bende başta yazınca direk zıpladım kusura bakma )
vay be baştan sona okumamıştım baya hata var ...

talentlerin iyi olmadıgını solemiştim resto talentide böle olur ayrıca :http://www.wowhead.com/?talent=0zZZxEcteqrest

ayrıca instance ve bosslarda tank buildide böle olur :http://www.wowhead.com/?talent=0zZxGGsfroeuioVx0z


tekrar ayrıca hybrid talentide böyle olur :http://www.wowhead.com/?talent=ztbrzi0cZxMGsfZxxIz

adam gibi bir balance talenti oluşturamıcam çünkü moonkin oynamayı sevmiyorum ...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catacomb -- 2 Mayıs 2008; 23:35:06 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
C
17 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

arakadaslar ben sadece alıntı yaptım ve ekledım..bU yazı nerflerden once yazılmıstı bınebvı kolaylık ıcın :(


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
17 yıl
Yarbay

yaw bizde yazanı eleştiriyoruz seni diil :) emegine saglık eleştirilerimizde druid açanlara fayda sağlayacaktır ...
quote:

Orjinalden alıntı: crazypust

arakadaslar ben sadece alıntı yaptım ve ekledım..bU yazı nerflerden once yazılmıstı bınebvı kolaylık ıcın :(


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
17 yıl
Yüzbaşı

daha ayrıntılı rehber yokmu?
bunaldım koşmaktan .D


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
17 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

quote:

Orjinalden alıntı: stnts

daha ayrıntılı rehber yokmu?
bunaldım koşmaktan .D


abı ne ıstıosun daha :d
sole yardımcı olalım



N
17 yıl
Binbaşı

quote:

Orjinalden alıntı: GencayAkcay

Çok güzel bir rehber,teşekkürler.
Nuri bak rehber böyle hazırlanıyor işte...


Güzel hazırlamış rehberide ben feral talenti beğenmedim açıkcası yarın sabah benimkini yapıp koyarım.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
B
17 yıl
Yarbay

emeğine sağlık.



S
17 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orjinalden alıntı: Nuri Alço


quote:

Orjinalden alıntı: GencayAkcay

Çok güzel bir rehber,teşekkürler.
Nuri bak rehber böyle hazırlanıyor işte...


Güzel hazırlamış rehberide ben feral talenti beğenmedim açıkcası yarın sabah benimkini yapıp koyarım.



koyma artık rehber mehber
Yeni başlayankara kötü örnek teşkil ediiyon



A
17 yıl
Binbaşı

quote:

Orjinalden alıntı: darkprens


talentlerin iyi olmadıgını solemiştim resto talentide böle olur ayrıca :http://www.wowhead.com/?talent=0zZZxEcteqrest


Nature's Grasp ins.de ne işe yarıycak anlamadım,pvp için düşündüysen o herkesin kişisel tercihi bence,
"resto talentide böle olur ayrıca " diyince deyinmek istedim.
Omen Of Clarity konusundada aynı düşüncedeyim,yani kişisel tercih,bende zamanında açmıştım ama raidler için vazgeçtim
benim raidler için kulandığım build buydu
http://www.wowhead.com/?talent=MZZxEIxeqRest


quote:

Orjinalden alıntı: darkprens

ayrıca instance ve bosslarda tank buildide böle olur :http://www.wowhead.com/?talent=0zjMuZVGhsfboezioV

Burdada baya bi pvp kokusu alıyorum,daha fazla threat yaratmak için balance düşündüğünü sanmıyorum,
ferocity,naturalist ve omen of clarity threat yaratmada çok yararlıdır bence.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
17 yıl
Yarbay

balance a o kadar vermemin sebebi throns , ayrıca raidlerde cok lazım olmadıkca şekil değiştirmezsin o yüzden ona vermeyi pek uygun görmedim(resto-natural shapeshifter)... naturalist ve omen dogru işe yarar ama omen genelde rage in kısıtlı oldugu yerlerde pvp lerde çok işe yarıo , ama naturalist konusunda haklısın ...

improved throns olmadan bi tank olacam diosandahttp://www.wowhead.com/?talent=zZEGGsfbkezioVx0z olabilir ... evet baştakinde baya hata var %4 dodge tank için cok önemli mesela ...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catacomb -- 18 Ağustos 2007; 2:50:45 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
17 yıl
Binbaşı

L
17 yıl
Er

Bu verdiğim talent %90 la raidlerde rahatlıkla kullanabileceğiniz bi talent built'i...savage fury'e wermemin nedeni ise dışarda farm yaparken kedimiz ezik kalmasın die....ben bu talentlarla tanklıyorum raidlerde ve gayette güzel

http://wowhead.com/?talent=0ZEhGsfroekioxx0z


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
17 yıl
Yarbay

crazy düzeltirsen sevinirim. DoT damage over time demektir. damage on target değil