Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
678
Tıklama
0
Öne Çıkarma
!!(Uyarı)Zoom X4-x5 ciler mutlaka okuyun!!
T
19 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaslar firmware güncellemesi yapan arkadaslara duyurulur.zoom un sitesinde şu linktehttp://www.zoom.com/techsupport/adsl/adsl_5551.shtml 3.2.x versiyonu son firmware yi kesinlikle yüklememenizi öneriyorum.modeme extra özellikler katıyor fakat dmz özelliği ve port açma konusunda problemi yüzünden haftalardır ugrasıyorum

eski versiyonum 2.4 idi aldıgım gibi bu versiyon vardı üzerinde zaten.emule yi rahatça açıyodum online olarak age of empires oynuyodum pinglerde bi sorun yoktu.bu 3.2.4 versiyonunu yükledikten sonra ne emule calışır oldu nede internetten oyun oynayabilir oldum sanki dmz özelliği açık değilmişçesine bana gelen pingler bloke oluyodu.olusum bilgisayarı aradım hafta içi ve ordan öğrendiğim kadarıyla 3.2.4 versiyonunu yukledikten sonra bu tıp sıkayetı olanlar cok olmus.

genel manada firmwarede bi problem yok ama dediğim gibi özel uygulamalara baglanmak için kullanıyosanız modeminizi kesinlikle 3.2.4 versiyonu sorunlu.bu şekilde arıza yasadıktan sonra modemimi tekrar bi eski versiyon olan 3.1.4 firmware sini yukledim ve şu an hiçbir sorunum yok dmz özelliğimi kullanıp bütün istediğim yerlere baglanıp sorunsuz kullanıyorum.tekrar ediyorum modemini sadece web sayfası gezmek ve chat e baglanmak messenger acmak gibi basit işler için kullananlara bi sıkıntı yaratmıyo bu 3.2x versiyonu fakat port açmak veya online oyun için kullananlarda bendeki gibi sıkıntılar var zoom x4 ve x5 kullananlar için işte resmi zoom sitesinin 3.1.4 versiyon firmware nin linki
http://www.zoom.com/files/adsl/turkey/X4-X5_TKv314.exe





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trust_Me -- 1 Ocak 2005, 19:12:57 >

O
19 yıl
Binbaşı

Uyarı ve bilgi için teşekkürler ...
Peki bu firmware in hiçbir artısı yok mu? Yani normal bir kullanıcı ne kazanacak bu terfi ile , bilginiz var mı?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
19 yıl
Binbaşı

BEN ZOOM X4 E DAHA YENİ 3.2.4 U YUKLEDİM, HİÇ BİR PROBLEM CIKMADI.YALNIZ DOWNLOAD HIZIM(FLASHGET İLE) 20-25 LERİ BUlUYORDU BU ARALAR 16-17 YI GEÇMİYOR.bAGLANTIDAN, YADA İNDİRDİGİM SERVERLA ALAKALI OLDUGUNU DUŞUNUYORUM. ADSL BAGLANTI HIZIMIN NE KADAR OLDUGUNU TEST EDEBİLECEĞİM Bİ PROGRAM VAR MI ACABA.256 İLE BAGLANIYORUZ AMA HABERLEDE TURKTELEKOM BAGLANTI HIZLARINI TAM VERMİYORMUŞ DENİLİYOR.ADAMIN BİRİ TELEKOMU MAHKEMEYE VERMİŞ VE KAZANMIŞ... BİZDE TEST EDELİM BAGLANTI HIZLARIMIZI.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahrimar -- 1 Ocak 2005, 19:39:02 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.