Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
14
Cevap
279
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Bill Gates, yapay zekanın arama motorlarını yok edebileceğini söyledi
A
11 ay
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bill Gates, yapay zekanın arama motorlarını yok edebileceğini söyledi
Günümüzde birçok alanda yapay zekalardan yardım almaktayız. Ancak Microsoft'un kurucu ortağı Bill Gates, yapay zeka asistanlarının çevrimiçi kullanıcıların davranışlarını derinden değiştirerek yakında Google gibi arama motorlarını geçersiz kılabileceği konusunda uyarmakta.



Yapay zeka Amazon'un da sonu olabilir



Gates, Pazartesi günü gerçekleşen Goldman Sachs ve SV Angel etkinliği sırasında, henüz geliştirilmemiş bir yapay zeka asistanının kişinin ihtiyaçlarını ve alışkanlıklarını anlayabileceğini ve kişinin okumak için zamanı olmayan şeyleri okumak gibi birçok alanda yardımcı olacağını söyledi. Ayrıca açıklamalarında "Kişisel temsilciliği kim kazanırsa kazansın, bu büyük bir şey, çünkü bir daha asla bir arama sitesine gitmeyeceksin, asla bir üretkenlik sitesine gitmeyeceksin, asla Amazon’a gitmeyeceksin." ifadelerine de yer verdi.



Ayrıca Bkz.Yeni bir lazer deneyi, karanlık madde yaratabilir



Gates, geleceğin bu güçlü yapay zekasının genel kullanıma hazır hâle gelmesinin zaman alacağını, o zamana kadar şirketlerin, OpenAI’nin popüler ChatGPT’sine benzer yapay zeka teknolojilerini kendi ürünlerine yerleştirmeye devam edeceklerini ve ayrıca bu gelecekteki yapay zeka kazananının bir girişim veya teknoloji devi olma ihtimalinin yüzde elli olduğunu söyledi.



Açıklamalarına devam eden Gates, Eski DeepMind yöneticisi Mustafa Süleyman tarafından kurulan Inflection.AI’e atıfta bulunarak "Inflection da dahil olmak üzere birkaç girişimden etkilendim." dedi. 




Kaynak:https://www.cnbc.com/2023/05/22/bill-gates-predicts-the-big-winner-in-ai-smart-assistants.html

 Haberi Portalda Gör

G
11 ay
Yarbay

Enson Avrupa'daki bir toplantıda,halk tarafından yuhalanarak yollanmıştı bubil,,, sözüm ona insanlığı kurtaracakken, ortağı olduğu asi şirketlerinin, devletler, halka açın buasilarin özünü içeriğini her devlet üretsin halkı kurtarsın bu beladan dediğinde, bilamca:-- olmaz düşmanımız olan Çin bu asilarin içeriğine ulaşır o yüzden açıklayamam bu asilarin içeriğini demişti,,,, melek görünümlü seyt.n işte....





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer10 -- 29 Mayıs 2023; 7:19:11 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
11 ay
Yarbay

Fazla Terminatör filmi izlemenin yan etkileri olsa gerek.




T
11 ay
Yarbay

Bir süre ChatGPT kullanınca, açıkçası Bill Gates'e katılmamak elde değil :)
Google'da çok fazla araştırmayla elde edebileceğin veriye çok daha farklı açılardan kolay erişim sağlıyor. Ve bu güncel sitelere erişimi olmadığı haliyle , onlar da erişime açılırsa tarayıcıları yerinde etmesi mümkün :)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 28 Mayıs 2023; 19:10:56 >


G
11 ay
Yarbay

Bubil denilen eleman, en son yapay zekâ ile uğraşan ahlak eğitim kadrosunu kovmuştu,,, bundan her kötülüğü beklerimm



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
11 ay
Binbaşı

"Bubil denilen eleman" nedir ya... "Sen de yargılanacaksın Bill Gates" ile kapışır.

Biraz alçaktan uçun 🤣



Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Gamer10
E
11 ay
Binbaşı

Yapay zeka, arama motorlarını yok edemez. İkisinin de kendine ait karakteristiği var, şöyle ki;

Misal bazen aradığım şeyin 10'larca sonucunu görmek iyi geliyor. Yapay zeka 10'dan fazla output verip çıkarır derseniz = o da arama motoruna dönüşmüş olur. Gördüğünüz gibi yok edemediniz.




G
11 ay
Yarbay

Bubil ve icraatları yüzünden yakınlarını kaybetmediğin için, 5lik simit gibi gülersin öyle tabi😂😂





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer10 -- 29 Mayıs 2023; 3:57:20 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @E_Y_B_H_P_T
G
11 ay
Yarbay

Bubilin babası var bide insanlık üzerinde iğrenç deneyler yapan biri. Bubil onun çocuğu. Öjeni diye aratırsan görürsün neler yaptığını, babası Hitler'e rahmet okutur,,, insanlığın kökünü kurutmak için ne varsa bunlarda,bubil sadece gördüğün kukla. Tıpkı ilanmask gibi. Sen ilonun sabahtan akşama kadar bin defa kararını değiştirdiğini görüpte hâlâ Mars'a gittiğini felan sanıyorsun galibaa,,, bunlar para basma hakkına sahip ailelerinin gördüğün kuklaları. Al metal ve kağıt TL'yi eline. Bak cumhuriyet kelimesine. Birinde i harfi eksik, yokk. Biri senin paran, diğeri bu para baronlarının... anladın sen oni,,, Dünyanın en büyük yalanı ve kalpazanligi bu..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer10 -- 29 Mayıs 2023; 5:40:54 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
11 ay
Çavuş

Sallama ziyaaa dünya kadar yazı makale var aç oku neden i yok boş boş konuşup yazıyorsunuz Türkiye Cumhuriyet merkez Bankası merkez Bankası buda bagımsızlıgı anlatıyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Gamer10
G
11 ay
Yarbay

Zircahilik yapmay. merkez bankası dünya merkez bankasına yani fede bağlı fedte bu ailelerin bankası.araştır gör kalpazanligi, dünyanın en büyük kalpazanligi diyorum ötesi varmı?? Bizim merkez bankası isvicreden onay alıp basıyor yok öyle kafana göre kağıdı basmak İşleri,, bu kadar cahilliğe pes ederim. Aç TL ye bakk madeni ve kağıt olana bakk,,, harf eksik harff,, i harfi yok orda,,





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer10 -- 29 Mayıs 2023; 16:56:7 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Doktor z
G
11 ay
Yarbay

Paranın nasıl basıldığından haberin yok daha senin. İnsanlığı borçlandırarak üretiliyor para. Her basılan dolar+ faizinde tüm dünya bu para baronu denilen zibidilere borçlandırılıyor. Dünyada her devlet kime borçlandı sanıyorsun? Abdyemi? Almanya'yamı? Niye borçlu çıktı tüm bu ülkeler?? ve alacaklı kim?? Senin bakkalın marketin kapalıyken 24 saat Amazon eBay açıktı. Anladın sen oni,,,



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Doktor z
D
11 ay
Yarbay

Bubil adı da Akbil gibi :)



D
11 ay
Yarbay

Arama motorlarına gerek kalmayacak tabi ki



K
11 ay
Yarbay

Bubil, buasi...



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Gamer10
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.