Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
205
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Samsung Galaxy Z Flip 5'in renk seçenekleri ortaya çıktı
A
11 ay
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Samsung Galaxy Z Flip 5'in renk seçenekleri ortaya çıktı
Teknoloji devi Samsung'un yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip 5, oldukça büyük dış ekranıyla daha önce kendinden çokça bahsettirmişti. Tipster Ross Young'un yakın bir zamanda Twitter'da yaptığı paylaşım ise cihazın renk seçenekleri ortaya çıktı. 



Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy F54 5G'nin fiyatı ortaya çıktı: İşte beklenen özellikler



Galaxy Z Flip 5, dört farklı renk seçeneğiyle piyasaya sürülecek



Display Supply Chain Consultants'ın (DSCC) CEO'su Ross Young'un yaptığı Twitter paylaşımı, Samsung Galaxy Z Flip 5'in renk seçeneklerini ortaya çıkardı. Mavi, Yeşil, Platin ve Sarı olmak üzere dört farklı renk seçeneğine sahip olacak cihaz, Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy'den güç alacak.



Samsung Galaxy Z Flip 5'in renk seçenekleri ortaya çıktı
3.4 inçlik oldukça büyük kapak ekranına ek olarak 6.7 inç OLED katlanabilir ekrana sahip olacak cihaz, çift arka kamera kurulumuna sahip olacak. Ayrıca Temmuz ayının sonlarına doğru tanıtılması beklenen cihaz, 25W hızlı şarjı destekleyecek ve 187 gram ağırlığında olacak.




Kaynak:https://twitter.com/DSCCRoss/status/1662108590394720256

 Haberi Portalda Gör

I
11 ay
Binbaşı

normalde bu tür tasarımlar hiç hoşuma gitmez ama bunlar çok hoşuma gitti. baya premium bir görünümü var



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

D
11 ay
Yarbay

Neden fazla kullanan görmüyorum eskiden yeni çıkan modeller otobüste minibüste mutlaka görürdüm şimdi hep çoğu kişide iphone



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.