Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
372
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İngilizce özdeyişlerin en büyüğü 'Karma is a bitch'
R
11 ay
Yüzbaşı
Konu Sahibi

KK, İnce’yi linç ettirmek için medyasına sürekli ısıttığırdığı ‘Adam kazandı’dan çok daha kötü bir açıklama yaptı.

Uğruna ortalama Türk seçmenini AKPye olan kırgınlığına rağmen kazanamadığı Kürt seçmen parti seçimleri bittiği için ikinci turda sandığa gelmeyecek. Halk Tv izleyerek doğruyu söyleyeni bastırmalı popülist muhalifliğiniz AKPye 6 ay önce kaybedilmesi kesin bi seçim kazandırdı, üstelik korkunç bir depreme rağmen.

Reis, Kılıçdardan çok üstün bir siyasetçi, ikisini de 5 dk arayla dinleyince tüm çıplaklığı ile suratımızda patlayan bi realite bu. 20 yıldır kazanan adamın konuşma iştahı, halkla kurabildiği diyalog, konuşmasının kalitesi falan ilk kez kazanma ihtimali ile çok daha hevesli olması gerekenden çok çok çok daha iyi.

Karma is a bitch



G
11 ay
Çavuş

Bak dostum şimdi maç kazanmış gibi sevinirsin. Ama bu seçimden sonra ki sen haklısın 2. Tur olduğunda artık kk diyenler o motivasyonla zor gelir. Kaldı ki meclis akpartinin elinde. İstikrar yanlısı halkımız var yani ikinci turda 55 gibi bir oy kolaylıkla gelir.

Yalnız artık şu aşamadan sonra durum daha da çetrefilli oldu. Türkiye eski Türkiye değil.
5 sene boyunca ekonomi kötü faturalar yüksek enflasyon var deme hakkınız sayenizde bizim de hakkımız yok. Öyle bir iş açtınız ki başımıza farkına vardığınızda ki varacağınızı sanmıyorum her şey için çok geç olacak.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
11 ay
Yüzbaşı
Konu Sahibi

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.