Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
812
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kumaş yapılı ve sağlam bir kulaklık arıyorum
F
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bende şu an Logitech G230 var. Uzun senelerce kullandım. Bundan geçiş yapacak biri olarak tavsiyeye ihtiyacım var. Buna benzer bir şey arıyorum yine.
Belki birçok kişi bu kulaklığı sevmez ama ben çok severek kullandım. Yine bunun rahatlığında bir şey arıyorum. Mesela sesi az falan denir ama ben o konuda da memnundum neyse aradıklarıma gelirsek;

-Mutlaka kumaş pad olmalı. Deri istemiyorum. Olmazsa olmazım budur. Ve g230 gibi kulağı iyi sarsa iyi olur.
-Kablosu mümkünse örgülü ve sağlam görünürde olmalı. Yani dayanıklılık önemli. Örgülü olmasa bile ince olmasın çok bari.
-Anakartım eski. Yani ses kartım falan yok adam akıllı. Bu yüzden AUX/USB olması fark etmez.
-Mümkünse kafa bandında da kumaş yastık olsun.
Deriye karşıyım.

Bütçe şu anki durumda 1000-2000 arası. Mikrofon için de bir arayışım yok sıradan bir şey olabilir (kronik sorunlu olmasın yeter)

-SteelSeries'i komple eledim. Kablosu çok ince ve plastik genel olarak.
-Corsair Void Elite serisinde de kablo hoşuma gitmedi. Ayrıca dip ses sorunu var deniyor çok fazla. Mikrofon önemli değil de hoparlör kısmında da bu sorunu yaşamak istemem.
-Razer BlackShark v2'ye de baktım onda da şu kafa bandını ayarlama kısmı çok uyduruk geldi, yaptığımız genişlik ayarı sabit kalmıyormuş galiba. Kafa bandını rahat ayarlayabilmem önemli.
-Logitech G335, G435, G535 serisinde de kafa bandı ayarı yok gibi bir şey. Kulakçık kısmında 2 kademe var sadece. Bana uymaz gibi geliyor. Ben biraz genişleterek kullanıyorum.

Gördüğünüz gibi ses kalitesi veya teknolojisi çok önemli değil. Düzgün bir şekilde sesi versin yeter. Konfor ve sağlamlık daha önemli benim için. G230 gibi vasatı yıllarca sorunsuz kullandım işte anlarsınız az çok ne istediğimi. Kablosuz olması gibi bir derdim de yok. Kablolu kullanacağım. Ama ekstradan kablosuz özelliğine hayır demem.
Kafa bandında da full plastik yerine iç kısımda falan metal olsa fena olmaz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 28 Ocak 2023; 20:16:21 >

S
geçen yıl
Teğmen

HyperX Cloud Alpha modelini alıp ayrıca kumaş pet alabilirsin veya direkt olarak HyperX Cloud II alabilirsin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Hocam Cloud 2'de gelen kumaş padlerin kötü olduğunu okudum kullanan birinden.

Alpha için hem olumlu hem olumsuz yorumlar var bir de kafa bandının iç kısmı deri galiba, sorun olabilir belki.


Bu Stinger Core için ne düşünüyorsunuz veya kullanan var mı? Malzeme kalitesi kötü deniyor ama G230 için de aslında zamanında baya olumsuz yorum vardı, ben severek kullandım yine de. Şu an konfor olarak Stinger Core da sanki bana yakın gibi duruyor. (7.1 kablolu olanını düşündüm, düz olanında çift taraftan kablo geliyor o yüzden eledim)


Bütçeyi aşmasa aslında Logitech G635 tam istediğim bir ürün gibi duruyor, zaten yapısı G230'la aynı gibi bire bir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 28 Ocak 2023; 23:35:1 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @soultechuser
S
geçen yıl
Teğmen

O zaman Logitech ürünlerine bakmanız çok daha mantıklı olacaktır, tabi Logitech'in bu tarz üretilen kulaklıklarını- G230, G430 gibi kulaklıklardan bahsediyorum- pek de sevmiyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Fulton
F
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Yok ki piyasada. En yakın G635 var. G335, G435 falan bunları saymıyorum bunlar daha kalitesiz duruyor hem kablo yapısı hem kafan bandı falan.

Şaka maka eski ürünler kadar kaliteli ürün bulunamaması da enteresan piyasada. Millet beğenmiyor G230'u ama şu an ona denk ürün yok 2000 TL altına.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @soultechuser
S
geçen yıl
Teğmen

Ben G230 ve G430 modellerini kullandım, modellerin artları sundukları konfor ve mikrofon kaliteleriydi; başka bir şey değildi. İki modelde de kablonun ince olmasından dolayı kumanda kısmında oluşan temassızlık problemiyle karşılaştım. Ayrıca ses performansını pek de beğenmemiştim, iki modelin de. İkinci modelin de bildiğiniz gibi tek artısının harici olarak kutu içerisinden çıkan ses kartı olduğunu söyleyebilirim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Fulton
F
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

G230'un kablosunu ben baya beğenmiştim, biraz da şans veya kullanım işi sanırım hocam. Ben hatta defalarca kablonun uzunluğundan dolayı ayağımla kabloya bastım ettim yine de 5-6 senedir hiçbir şey olmadı. En nihayetinde dün itibariyle kulakçık kısmında temassızlık olmaya, hafiften kopmaya başladı.

Ben ses açma/kapatma kısmını kullanmadım hiç, daima en yüksekteydi, Windows üzerinden kısarak kullanıyordum. Belki o yüzden sağlam kalmasını sağlamış olabilirim.

Dediğiniz gibi, bunların konforu iyiydi. Alıştığım için yine benzer bir şey arıyorum. Aslında malzeme kalitesi kötü.

Belki Stinger Core 7.1 de bu yüzden bana göre olabilir. Kumaşı sadece soru işareti.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 29 Ocak 2023; 0:7:21 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @soultechuser
S
geçen yıl
Teğmen

Core serisi hakkında bir şey diyemeyeceğim, maalesef; zira seri ile alakalı bir tecrübem yok. G230 ve G430 modellerinin kabloları sürekli ayağıma, koltuğumun ayağına takılıp duruyordu...




Bu mesajda bahsedilenler: @Fulton
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.