Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
470
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Arkadaşını getir kampanyası hakkında
A
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Benim yaklaşık 12-14 ay arası bedava kullanım hakkım var. Mahallemize Fiber gelmiş. Turknet aradı geçmek ister misiniz diye.

Şimdi ben Fiber'e geçersem bu bedava hakkım devam edecek mi? Ayrıca ileride arkadaşını getirden tekrar üye bulursam 1 ay bedava kazanabiliyor muyum?

Bana şöyle bir bilgi verildi doğru mu?

12-14 ay arası hakkınız baki kalır. O kadar süre Fiber ücretsiz kullanırsınız fakat bundan böyle getirdiğiniz arkadaşlar fiber müşteri olmak zorunda dendi. Bana acayip saçma geldi bu. Bu konuda yetkili birinden net bir cevap bekliyorum.



T
geçen yıl
Yarbay

Merhaba, fibere geçiş sonrası hem bütün haklarınız devam eder hem de gelecek olan kişi sizin davet kodunuzu kullanırsa kampanyadan yararlanmaya devam ederseniz. Arkadaşını getir kampanyasında herhangi bir altyapıdan olması sorun olmayacaktır. Fibere geçiş yaptığınızda gelecek arkadaşınız fiber hizmet alması gerekmiyor.



A
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Hocam +908502888080 numaradan arayan arkadaşlarınız neden bilmiyor bu detayları?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
geçen yıl
Yarbay

Kiminle görüşme sağladığınızı görüntüleyemiyorum maalesef, yanlış bir anlaşılma olabilir.




Bu mesajda bahsedilenler: @Archelot
A
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >


Ben 5 tane arkadaşımı davet ettim. Bu şekilde fatura geldi. Hiçbir şey anlamadım?


Bu mesaja 2 cevap geldi.
T
geçen yıl
Yarbay

Merhabalar, internet hizmetinizin paket ücreti 249.90 TL ve sabit hattınız içinde 10 TL faturalandırma yapılıyor. Arkadaşını getir kampanyasından 5 arkadaşınızın her biri için 28.31 TL indirim tanımlaması yapılmış. 4.90 TL bir indirim tanımlamanız daha bulunuyor. Toplamda ödemeniz gereken tutar 113.37 TL' dir.




Bu mesajda bahsedilenler: @Archelot
R
geçen yıl
Binbaşı

Sizi 249.90 dan faturalandırıp, arkadaşını getir indirimini 169.90 TL den yani zam öncesi fiyattan uygulamışlar. Türknet, getirmiş olduğunuz arkadaş sayısını 6 aylık faturaya indirim olarak yansıtıyor. Güncel fiyat üzerinden indirim sağlanmamış. Davet ettiğiniz tarihteki fatura bedelinden hesaplanmıştır muhtemelen.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Archelot
T
geçen yıl
Yarbay

Merhaba, arkadaşını getir kampanyamızdan kazandığınız hakkınız o dönemki fatura bedelinden hesaplanarak indirim tanımlaması yapılıyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @RElS
K
geçen yıl
Binbaşı

bu bir hak gaspı güncel fatura bedeli neyse onun üzerinden indirim uygulanmalı tamamen işgüzarlık bu



A
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

En kısa zamanda bırakıcam Turk.net'i. Kurnazlık yaptıklarını sanıyorlar. Üzerimden onlarca kişi Turknetli oldu. Hepsini bıraktırıcam.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.