Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
646
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Adaptif parlaklığın sürekli kendi kendine açılması (Tablet+Telefon)
N
geçen yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar. Galaxy S21 fe ve GalaxyTab A8 x200 kullanıcısıyım. Her iki cihazımda da ayarlardan kendim kapatmama rağmen adaptif parlaklık sürekli olarak açılıp duruyor.

İlk zamanlar sadece telefonda oluyordu. Hatta o zamanlar S21fe ana başlığında 2 kez sordum, ama bir çözüm ya da doyurucu cevap alamadım. O nedenlegenel bir başlık açmaya karar verdim. Çok araştırdım. Yabancı forumlar, Reddit, yerli siteler falan filan çok dolaştım. Geçerli bir çözüm bulamadım. Gördüğüm herşeyi denedim. Hatta bir keresinde birisi "üzerindeki ekran koruyucu etiketin tam sensöre denk gelen kısmında bir çizik varsa parlama yapıp kısıyordur" falan gibi bişey söyledi. Benim sorunum tam olarak bu değildi aslında ve bana mantıksız geldi ama yine de ne olur ne olmaz diyeretkten ekran koruyucu etiketi yeniledim. Mantıksız geldi çünkü benim esas problemim kapatmama rağmen adaptif parlaklığın kendi kendine açılması.

2 ay kadar önce telefona son güncelleme çıkıp yaptığımda birkaç günlüğüne sorun düzeldi gibi oldu, sonra yine başladı. Üstüne yetmezmiş gibi 10 gündür tablette de aynı sorun başladı. Çıldıracağım yahgu bir türlü çözüm bulamadım. Çözümü bırak, sorunun sebebini bile bulamadım.

Adaptif parlaklığın hadi açıldığı bişey değil, olmadık yerde parlaklığı sonuna kadar düşürmese bir de.

Yazılımsal bir sorun olduğu kesin. Her iki cihazda da ortak olan uygulamalar:

-netflix
- amazon prime video
-disney+
-TRT İzle
-Youtube premium ve YT kids
-Gboard
-Galaxy wearable
-twitter
bir de samsung ve google hesaplarım da aynı iki cihazda da.

Bir fikri olan var mı, en azından nereye bakmalıyım bu konuda bir yol gösterebilen olursa müteşekkir olacağım.

Telefon
Android 13, ONE UI 5.0

Tablet
Android 11, ONE UI 3.1





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighty -- 13 Ocak 2023; 21:30:21 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.