Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
471
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Bütçe görüşmelerinde kavga: İYİ Partili Örs, elektroşok ile hayata döndürüldü
M
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Meclis'te milletvekilleri arasında çıkan kavga sonrası İYİ Partili Hüseyin Örs hastaneye kaldırıldı. Kalp rahatsızlığı bulunan Örs'ün elektroşok ile hayata döndürüldüğü açıklandı.

Meclis'teki bütçe görüşmelerinde İYİ Parti Milletvekili Ümit Yılmaz kürsüde konuşma yaparken AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan arasında sözlü tartışma yaşandı.

Daha sonra AK Parti Milletvekili Alpay Özalan kürsüye yürüdü. İYİ Parti Milletvekili Hüseyin Örs, Özalan'ı engellemeye çalışırken AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Örs'e yumruk attı. Hüseyin Örs'ün başına aldığı darbenin ardından kalp spazmı geçirdiği kaydedildi.

Örs'e ilk müdahaleyi muhalefet kulisinde İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur yaptı. Örs'ün kravatı çıkarılıp bir süre oturtuldu. Kalp rahatsızlığı olduğu için önce Meclis'teki revire götürülen Örs daha sonra hastaneye kaldırıldı. Hüseyin Örs yoğun bakımda tedavi altına alındı. Hüseyin Örs'ün elektroşok ile hayata döndürüldüğü açıklandı.

'UTANÇ VERİCİ BİR GÜNDÜR'

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu ve İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, yoğun bakıma alınan Hüseyin Örs'ü kaldırıldığı Güven Hastanesi'nde ziyaret etti ve Örs’ün durumuna ilişkin bilgi verdi.

Yaşananlara tepki gösteren İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, “Bugün gerçekten Türkiye Büyük Millet Meclisi adına hem üzücü hem de bu olaya sebep olan, bu saldırıyı gerçekleştirenler için utanç verici bir gündür. Şunun altını çizmek istiyorum. Demokrasiyi, uzlaşmayı, birlikte tartışabilmeyi bir tarafa bıraktıklarını biliyorduk ama insanlığı bir kenara bıraktıklarını milletimiz bir kez daha görmekte” ifadelerini kullandı.

İYİ PARTİLİ CESUR: ELEKTRO ŞOK UYGULANDI, YOĞUN BAKIMDA

Örs’ün başına aldığı darbe sonucunda durumunun iyi olmadığını gördüklerini, Örs’e eşlik ettiğini belirten İYİ Partili Cesur, “Kendilerinden EKG çekmelerini rica ettim. EKG’si çekildiğinde kendisine geçen seneden kalp pili takıldığını bildiğim için EKG çekilmesini istedim” dedi ve şöyle devam etti:

"EKG’de kalbin durma aşamasından bir önceki aşama olan kalp ritminin maalesef bozulduğunu gördük. Ventriküler Taşikardi’ dediğimiz hadise halindeydi. Onun üzerine hemen Güven Hastanesi’ne getirmeye karar verdik. Oradaki ilk müdahalede kendisine ilaç uygulandı. Gelirken de hastanedeki yetkilileri arayarak burada kardiyoloji ve acil hocalarının bir arada hazır olmalarını rica ettik. Onlara da teşekkür ediyoruz. Yapılan müdahale, kalbin geri döndürülmesi, kalp ritminin yeniden geri döndürülmesi olarak bilinen kardiyo şok tedavisidir. Çok önemli bir hadisedir. Çok kısa bir zamanda yapmazsanız hastayı kaybedersiniz. Buna olumlu cevap verdi ancak hayati tehlikesi devam ettiği için yoğun bakımda. Tedavisi devam ediyor. İnşallah böyle olaylar tekrarlanmaz.”

‘HAYATİ TEHLİKESİ OLAN BİR DURUMDAYIZ’

İYİ Partili milletvekilleri konuşurken müdahale girişimi olduğunu belirten İYİ Partili Zorlu, “Ardından Hüseyin Bey Milletvekilimiz olayı yatıştırmak adına davranırken, o sırada AK Partili bir milletvekili parmağında bir yüzükle milletvekilimize saldırıyor. Hayati tehlikesi olan bir durumdayız” dedi ve şöyle sözlerini sürdürdü:

“Bu milletin vekilliği falan değil, bu düpedüz milletin cellatlığına soyunmaktır. Biz böyle bir şeyi asla kabul etmiyoruz. İYİ Parti olarak yapıcı muhalefet anlayışımızla her konuda sadece TBMM içerisinde değil, ülkemizi ilgilendiren bütün tartışmalı meselelerde sorumlu muhalefet anlayışıyla hareket ediyoruz. Gerçekten milletimizi bu ağır sorunlardan çıkarmak adına çok önemli bir misyon yerine getirdiğimize inanıyoruz. Öyle anlaşılıyor ki mevcut siyasi iktidar çaresizliğin, yaklaşan seçimin verdiği buhranla bu şekilde acımasızca bir saldırı yöntemini tercih ediyor. Ortaya çıkan bu neticeyi milletimize bırakıyoruz. Bu gerçekten milletimizi temsil etme noktasında kabul edilebilir bir nokta değil.”

2001'DE ŞIHANLIOĞLU VEFAT ETMİŞTİ

2001 yılında, Meclis'te dün gece içtüzük değişikliği görüşmeleri sırasında DYP'lilerin kürsüye yürümesi üzerine büyük kavga çıktı. MHP milletvekilleri ile yumruklaşan DYP Milletvekili Fevzi Şıhanlıoğlu kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.


https://www.gazeteduvar.com.tr/butce-gorusmelerinde-kavga-iyi-partili-ors-yogun-bakimda-haber-1592423



Bu adam Bursa akp mv imiş.
arkadan koşarak geliyor ve adeta uçarak, yüzüğüyle İyi parti mv nin kafasını hedef alarak yumruk atıyor.
şu an yoğun bakımda yaşam mücadelesi veri...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Guest-41F3DB120 - geçen yıl +10
Arkadan kalp pili olan ayırmaya çalışan adama saldırmış.

Tam bir akp'li işte. Başka bir küfrün yerine kullanılabilir.
Yoruma Git
amadeus99 - geçen yıl +10
G
geçen yıl
Yarbay

Bu adam Bursa akp mv imiş.
arkadan koşarak geliyor ve adeta uçarak, yüzüğüyle İyi parti mv nin kafasını hedef alarak yumruk atıyor.
şu an yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyormuş.


suçları o kadar büyük demek ki iktidarı asla bırakmak istemiyorlar.bu öfke ve şiddetin başka ne sebebi olabilir.?


< Resime gitmek için tıklayın >



S
geçen yıl
Yarbay

https://www.youtube.com/shorts/LzupT7ZQbSc
Herif koşa koşa gelip yumruk atmış. Vekilliği garantiledi.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surpentor -- 6 Aralık 2022; 17:4:12 >

A
geçen yıl
Yarbay

Arkadan kalp pili olan ayırmaya çalışan adama saldırmış.

Tam bir akp'li işte. Başka bir küfrün yerine kullanılabilir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
geçen yıl
Binbaşı

Ne kadar aciz durumda olduklarının göstergesi, seçimi kaybedeceklerini biliyorlar



S
geçen yıl
Yüzbaşı

Mecliste bir cinayet işlenmediği kalmıştı. Biz ne iğrenç, ne pislik bir milletmişiz lan? Vekil diye atadığımz kişiler birbirini öldürüyor.



E
geçen yıl
Yüzbaşı

Mecliste kameraların önünde bunu yapan seçim günü neler yapmaz...



B
geçen yıl
Yarbay

Arkadan saldırmış. Fail, mağdur ölürse ömür boyu tek kişilik hücrede müebbete hazırlansın. Son 6 ay.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.