Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
243
Tıklama
0
Öne Çıkarma
AirPods Pro 2 batarya kapasitesi belli oldu: Fark ne kadar?
E
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

AirPods Pro 2 batarya kapasitesi belli oldu: Fark ne kadar?



Apple, AirPods Pro 2’nin 1. nesil AirPods Pro’ya göre daha iyi pil ömrü sunduğunu söylemişti. AirPods Pro 2’nin batarya kapasitesi ortaya çıktı.



Ayrıca Bkz.iPhone 14 batarya kapasiteleri belli oldu: Fark ne kadar?



Apple, Eylül ayında iPhone 14 etkinliğinde AirPods Pro 2 kulaklığı da tanıtmıştı. Şarj kutusunda ve kulaklıkta ufak değişiklikler görmüştük. AirPods Pro 2’nin tüm özellikleri aktarıldı ancak her zaman olduğu gibi asıl merak edilen pil kapasitesi paylaşılmadı. Yalnızca AirPods Pro’ya kıyasla daha uzun kullanım süresi sunduğu bilgisi paylaşılmıştı. Şimdi, 3C sertifikası ile, 2. nesil AirPods Pro’nun pil kapasitesi ortaya çıktı. AirPods Pro 2 batarya kaç mAh? sorusu da yanıt bulmuş oldu.



AirPods Pro 2 batarya ömrü ne kadar iyileştirildi?



AirPods Pro 2 batarya kapasitesi belli oldu: Fark ne kadar?



AirPods Pro 2’nin pil kapasitesinde %30’luk bir artış söz konusu. Her bir kulaklık için konuşmak gerekirse, 49.7 mAh batarya mevcut. Hatırlayacağınız üzere, AirPods Pro 1. nesil için bu değer 43.24 mAh idi. Şarj kutusunun kendi kapasitesinde de büyük bir artış yok. MagSafe manyetik şarjı destekleyen şarj kutusu, 523 mAh bataryaya sahip.



AirPods Pro 2. nesil, gürültü engellemeyi aktif ettiğinizde 6 saate kadar kullanım süresi veriyor. İlk AirPods Pro, 4.5 saate kadar dayanıyordu. Şarj kutusuyla birlikte yeni AirPods Pro, toplam 30 saat dayanıyor. Daha büyük pillerin yanı sıra H2 çipi ve ten algılama sensörlerinin pil verimliliğine katkısı olduğu açık ancak yine de bu süreler yeterli değil.






Kaynak:https://www.mysmartprice.com/gear/apple-airpods-pro-2-battery-capacity-revealed-3c-listing/

 Haberi Portalda Gör

B
2 yıl
Yüzbaşı

Apple 1. neslin üzerine çok bir şey koyamadı pro 2'de o yüzden mevcut 1. nesli olanlar neden satın alsın kayıpsız ses desteği bile olmayan kulaklığı




D
2 yıl
Yarbay

Airpods pro yu iki seneden fazladır kullanıyorum istediğim herseyi düzelmişler. Daha iyi batarya, daha iyi gürültü engelleme ve daha iyi ses kalitesi.Bir de rüzgarlı havalarda konuşma performansı kötüydü oraya da el atmışlar. Geriye kalan özellikler Bu arada piyasada hala fiyat daha dusuk olup daha iyi olan modeller var ama benim gbi telefonu, bilgisayarı ve tableti ısırılmış elma olanlar icin en iyi tercih. Bu tip kulakiçi kulaktan kayıpsız ses beklentimde yok. Eğer kayıpsız ses özelliğini koysalardı eminim fiyatı da 50 ya da 100 dolar arttırırlardı ki zaten fiyatı normalden yüksek. Bu fiyatla zaten alam. Kısacası 1. Nesilden sonra baya yenilik var ama 3 yıl sonra gelen 2. Nesil sizin beklentinize bağlı değişir.




X
2 yıl
Yarbay

Fiyatına göre ses kalitesi leş



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.