Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
226
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Avaira Vitality
K
2 yıl
Er
Konu Sahibi

Kontak lensler, son teknoloji UVA ışınlarından koruma özelliği ve hidrojelli malzemeleri sayesinde sağlıklı; nemli ve doğru teknoloji ile nefes olan gözler eşliğinde lens deneyimlemek isteyen kişiler için tasarlanmış bir ürün olup 1 kutu 6 blister olarak aylık kullanımlı lenslerdir.

Kişinin göz beyazlığını koruyan şeffaf lensler, nem ve doğru bir oksijen alımı

ile gözlerinizin korunduğunu hissedebilirsiniz.

ÖZELLİKLER VE FAYDALAR;

Lensler aylık lensler olsa da her gece çıkartılması gerekmektedir. Lakin çıkarttığınız lensleri atmadan

Temizleyip solüsyon suyunda muhafaza ederek tekrar kullanılabilir şekilde hazırlanmışlardır. AVAİRA VİTALİTY’in kontaklar lensleri gözlerde

yaygın olarak görülen rahatsızlıkları ve gözün doğal kusurlarını kanıtlanmış bilgeliğiyle en aza

indirerek sizlere net görüşleri kazandırır. Ayrıca güneşin zararlı ışıklarından korkmanıza hiç gerek

kalmadan gözünüzün konforunu bir seviye daha üste çıkarmak sizin elinizde.

Aylık olarak kullanılan lensler, günlük olarak kullanılan lenslere göre biraz daha kalın olmakta ve dolayısıyla lensiniz hasar görmesi engellenmektedir.

Avaira Vitality Kontak Lenslerinizi Nasıl Takarsınız:

Öncelikle elinizin temizliğinden emin olmak için elinizi yıkayın ve tüy bırakmayacak havluyla kurulayın.

Ardından kutunun içerisindeki blisteri açın ve lensi içerisindeki koruyucu suyla durulayın, sıklıkla kullandığınız elinizin baş parmağı ile lensin yönüne dikkat ederek lensinizi alın ve parmağınızda sabitleyin. Sonra, diğer elinizin orta parmağıyla alt göz kapağınızı hafifçe aşağı doğru çekerek şeffaf lensi korneanızın ön kısmına yerleştirin.

Lensin oturmadığı durumlarda elinizin narin dokunuşlarıyla düzeltin. Dilerseniz, birkaç kere gözünüzü kırparak da lensinizi düzeltebilir ve korumalı net görüşlere sahip olabilirsiniz.

KİMLER KULLANABİLİR:

Konforu ve sağlığı önemseyen, gözlerinin korunduğunu hissetmek isteyen; net ve bir o kadar parlak görüşlerin sahibi olma deneyimini tatmak isteyen herkes içindir. Açık havada, işte; evde kısaca hayatının her anında; gözlüklerin ağırlık ve izlerinden kurtulmak isteyenler için tasarlanmış olup doğru kullanımda gözünüzde lens varmış hissini unutarak gününü endişesiz yaşamak ve dikkatini tümüyle işlerine vermek isteyen kişiler içindir.

Avaira Vitality kontak lenslerin fiyatları:

Bugünün dünyasında aylık lens kullanımında çeşitliği içerisinde yenilikçi teknolojisi ve korumasıyla konforu gözünüzde taşımak üstüne paranızın karşılığını en iyi şekilde almak istiyorsanız bu ürün tam size göre.

Yeniliği takip eden teknolojisiyle konforu, güven ve göz sağlığını net şekilde sunan nice ürünleri incelemek ve sipariş etmek istiyorsanızhttps://lensoptikal.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

ÜRÜNÜN LİNKİ:https://lensoptikal.com/urun/avaira-vitality/

#kontakt lens#lens optikal#lens fiyatları#aylık lensler#en ucuz lens#şeffaf lensler#saydam lens

< Resime gitmek için tıklayın >



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.