Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
930
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Lost Judgment [PC ANA KONU]
T
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

M
2 yıl
Yarbay

1300 tl iki oyunu.hem gamepassde yok hemde denuvo korumalı .pcye çıkmasına sevindim ama o parada çok uçuk ya.dolara vurunca uygun aslında



H
2 yıl
Yarbay

Çok pahalıdan geldi yahu. Adamlara da kızamıyoruz ekonominin, kurun durumu ortada ama tek oyunun 700, koleksiyon olarak iki oyunun 1300 TL istendiği yerde biraz zor bulunur TR oyuncusu. Şahsen ilaca düşmesini bekleyeceğim ama SEGA maşallah bu konuda da Denuvo ile içli dışlı olduğundan 7-8 aydan önce görmeyiz Judgment'ların ilaçlı hallerini.

Bu arada SEGA oyunları hemen Game Pass'e geliyorlar ve uzun süre de çıkmıyorlar. Judgment serisi de bir iki ay içinde sisteme eklenecektir. En makul oynama yeri de orası olacak gibi.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 16 Eylül 2022; 8:52:33 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
2 yıl
Yüzbaşı

Oyun akıyor valla. Çere çöpe ucuz diye 100-200 vereceğime gittim bu oyuna harcadım:)



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

H
8 ay
Yarbay

Dediğim gibi baya uzun süre sonra E*press'in de katkılarıyla Judgment kırılmış. Bende bu sayede hemen yükledim ve i7-9750H/GTX 1650/16 GB Ram emektarımda orta ayarlarda 40 fps sabit oynayabiliyorum. Oyun oldukça güzel :)




Bu mesajda bahsedilenler: @Hudson51
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.