Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
902
Tıklama
0
Öne Çıkarma
GARANTİ BANKASI ATM PARA SIKIŞMA REZİLLİĞİ
A
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

11.09.2022 Tarihinde Saat 14:42'de Garanti Bankası'nın İstanbul/Beylikdüzü Perlavista AVM'sinde bulunan 00924CRSXXX Numaralı ATM'sinden QR Kod ile kendi hesabıma yaklaşık 16bin küsur Türk Lirası para yatırmak istedim fakat o esnada ATM para sıkışması nedeniyle parayı aldı ve geri vermedi. Bankamatik nasıl olsa sayıyor diye de o an tam sayamadım.
Benden tam rakam istiyorlar. Bende tam rakam veremiyorum yaklaşık bir rakam veriyorum. İlla ki tam rakam istiyorlar benden.
Şimdi ATM açılıp benim dediğim paradan 200-300 Eksik fazla çıksa ne olacak? Sonuçta benden önce-sonra parası sıkışan yoksa o tutar benimdir zaten.

Aynı dakika da müşteri hizmetlerini arayıp kayıt açtırdım fakat bana incelemeler sonunda azami 7 gün içinde hesabıma geçeceğini bildirdi.

Burada 7 gün neyin incelemesi çok merak ediyorum. Millet 7 günde O ATM makinesini imalat eder.

Çok acil bir hastane ödemesi olduğunu bildirmeme rağmen ellerinden bir şey gelemeyeceğini ve sürecin bu şekilde olduğunu söylüyorlar ısrarla. Bu meblağ da eş-dosttan kolay kolay bulunabilecek bir tutar değil ne yazık ki.

Kendi alacakları olsa 1 gün geçse faiz işleten banka nedense kendi paramı alıkoyabiliyor.

Ama şu bir gerçek ki Garanti Bankası büyük olduğu kadar da çok yavaş bir firma.

İnternette okuyorum, Kimine para bulunamadı, kimine tutar düşüklüğü diye dönüş yapıyorlarmış.
Şu an ne yapacağımı bilemiyorum. Boşlukta bekliyoruz bir haber gelecek diye. Bir an önce dönseler de rahat bir nefes alsam



M
2 yıl
Yarbay

İnsan ne yatırdığını bilmez mi?



M
2 yıl
Onbaşı

Geçmiş olsun. Benimde başıma geldi teb atmsinden enpara kartımla yatırdığım parayı bilmeden parama atm el koydu. Durumu kendi bankama bildirdim. Bankalar kendi arasında hallettiler. Sizinki yine kartınıza ait banka benimki farklı bankalardı. Ne kadar acil desemde süreç hızlanmadı. Maksimum 15 gün sürer demişlerdi. Tutarı tam olarak bilmiyordum 530 TL miş ben 1000 TL diye söyledim. Tam 20 gün sonra 530 TL hesabıma yattı. Bankalar fazla tutarı araştırıyor bence içiniz rahat olsun. Bundan sonra paranızı sayın. Birde büyük paralarsa şubenin bulunduğu atmden işlem yapın o zaman paranızı anında içeri bildirip alabilirsiniz. Birde internette şikayetleri çok okuyup moralinizi bozmayın. Sabırlı olun.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.