Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1617
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Gigabyte RTX 3070 Gaming OC 12.173TL
C
2 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Satıcılara dikkat edin. Mining çıkması ürünleri sıfırmış gibi satabileceğiniz en iyi yer Trendyol'dur. Ekran kartlarında garantisiz ürünlere fatura kesip satan insanlar va...
Yoruma Git
Yorumun Devamı mcake± - 2 yıl +7
Forum üzerinde de böyle bir arkadaş var. Kaçak ürünlere fatura kesip TR garantili diye satıyor fakat işiniz garantiye düşerse muhtemelen destek alamazsınız. N11 üzer...
Yoruma Git
Yorumun Devamı DRHARMLESS - 2 yıl +4
O
2 yıl
Teğmen

sömürmüşler,bitmiş.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

C
2 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

normal hocam fıyat ıyıdı



M
2 yıl
Yarbay

Satıcılara dikkat edin. Mining çıkması ürünleri sıfırmış gibi satabileceğiniz en iyi yer Trendyol'dur. Ekran kartlarında garantisiz ürünlere fatura kesip satan insanlar var. 3-5 ayda bir firmayı kapatıp yeni firma açıyorlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
2 yıl
Yüzbaşı

D
2 yıl
Binbaşı

Forum üzerinde de böyle bir arkadaş var. Kaçak ürünlere fatura kesip TR garantili diye satıyor fakat işiniz garantiye düşerse muhtemelen destek alamazsınız. N11 üzerinde de çok var, sormazsanız mining olduğunu falan söylemiyorlar, teşhir ürünü falan yazıyorlar başlığa.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mcake±
H
2 yıl
Teğmen

Garantisi benim falan da diyor mu




Bu mesajda bahsedilenler: @DRHARMLESS
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.