Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1249
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Blue Lock (2022)
D
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >
Blue Lock

Başlayacağı zaman: Ekim 2022
Tür: Spor
Tema: Takım Sporları
Demografik: Shounen

Japon Futbol Federasyonu, Japon futbolunun şu anki durumunu düşündükten sonra, Dünya Kupası'nı kazanma hayallerini gerçekleştirmek için esrarengiz ve eksantrik teknik direktör Jinpachi Ego'yu işe almaya karar verir. Japonya'nın hedeflere aç egoist bir forvetten yoksun olduğuna inanan Jinpachi, Japonya'nın dört bir yanındaki liselerden üç yüz yetenekli forvetin tecrit edildiği ve birbirleriyle karşı karşıya geldiği hapishane benzeri bir tesis olan Blue Lock'u başlatır. Blue Lock'tan kurtulan tek kişi milli takımın forvet oyuncusu olma hakkını kazanacak ve mağlup olanlar takıma sonsuza kadar katılmaktan men edilecek.



https://myanimelist.net/anime/49596/Blue_Lock


Mangasının puanın yüksek olduğu bir anime olan blue lock shounen severlerin yüzünü güldürebilecek mi göreceğiz. Bu ekimde başlıyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 10 Ağustos 2022; 17:11:54 >

D
2 yıl
Yarbay

Benim uzun süredir farkında olduğum bir seriydi. Manga satışlarında sürekli ilk 5 de görüyordum. Konusunu açacaktım ama unutmuşum. Konuyu açtığınız için teşekkürler.

Mangası Temmuz ayı itibariyle 10 milyon satışa ulaştı.



https://www.youtube.com/watch?v=0DgJ45LQPAs



D
2 yıl
Yarbay

D
2 yıl
Yarbay

2 part halinde 24 bölüm olacak. Son trailer da yayınlandı.


https://www.youtube.com/watch?v=5YBL7fx94RU



M
geçen yıl
Yarbay

11 bölüm izledim ve durdum. Güzel bir anime bence. Ama sahiden özellikle spor animelerini haftalık izlemek çok zor. Geri kalanı sezon bitince izlerim. Arc sonu gibi bi yerde durdum iyi oldu


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
geçen yıl
Çavuş

Heyecanlı olduğundan her hafta ben de artık açtım mangasını belli bir yere kadar okudum.Spor anime/mangalarına düzenli devam edemiyorum ama ara sıra arc arc okurum



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @maybe4you
D
10 ay
Yarbay
Konu Sahibi

Biraz izledim ama beni sarmadı. Buna spor animesi diye başlayıp izlemek hayal kırıklığı yaratabilir uyarayim. Daha çok üstüne spor elementleri eklenmiş bir shounen anime gibi düşünülebilir. Ama son zamanda izlediğim bir diğer futbol animesi olan ao ashi den 1-2 gömlek üstün olduğunu söyleyebilirim. Bir de haikyuu deneyeceğim belki o sarar.

Şöyle bir tane futbol animesi olsa seinen formasyon taktik odaklı, teknik direktörlerin, takım yıldızlarının etkin olduğu, gerçek hayattan çalım stilleri hatta tarihten oyuncu göndermeleri içeren de izlesek.

Bu animeyi ben yapmış olsam karakterleri tasarım ve oyun stili olarak dünya futbol tarihinde yer etmiş kaliteli forvetlerden seçip onların kişilikleri ile animeyi oluştururdum(birçok röportajlarından az çok bilgi edinilebiliyor). Hatta özel hareketleri bile o karakterlerle özdeşleştirerek bir futbol animesi yazardım. Sadece bu kadarı ile bile bundan çok daha iyi bir anime çıkardı ortaya. Youtube gibi siteler bu animeden çıkan referans videoları ile dolup taşardı.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 16 Haziran 2023; 23:21:40 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.