Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
371
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bisiklet almayı düşünüyorum
L
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Millet şehirde sürmek için İstanbul yollarını biliyorsunuzdur büyük ihtimal sırf yollar yüzünden yarış bisikleti dediğimiz çok ince tekerli bisikletten vaz geçtim ama hem tek teker yapabileyim hem çok ağır olmasın yokuşlu yollarda beni çok yormasın hemde sürüşü keyifli olsun diyebileceğim bir bisiklet arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

L
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Boy 1.84 kilo 75-80



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

F
2 yıl
Yüzbaşı

Şehir, hibrit veya Trekking dedikleri bisiklet. Ben de sizin gibi biraz araştırma sonucu Mosso Legarda aldım. Memnunum Fakat şu an Carraro tercih ederdim. Sportive modellerinden 24 vitesli olanlarından alın bence. Tabi bütçeniz de önemli.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

C
2 yıl
Binbaşı

Yarış bisikleti denen bisikletlerin genel ismi "yol bisikletidir". Her yol bisikleti ince lastikli değildir. İnce lastikler 23mm veya 25mm olanlardır. Yol bisikletlerinin konforlu kadro açılarına sahip olanları ve 28 mm lik lastiği olanları vardır. Yol bisikleti gidon tutuşu sebebiyle insan vücuduna en uygun bisiklettir (ergonomik).

Bir bisikletçiye gidip yol bisikletlerine bakın. Alüminyum kadrolu, konforlu açıları olan, 28mm lik lastikle kullanabileceğiniz ve çamurluk takabileceğiniz (kış mevsimi için) modelleri araştırın.

Yok bisikleti çok akıcı bir bisiklettir, şehir içinde ulaşım amacıyla rahatlıkla kullanılır.



C
2 yıl
Binbaşı

İstanbul'da olduğunuzu anlıyorum. Fenerbahçe'de "Atölye 25.4" dükkanı var. Orada ikinci el yol bisikletleri oluyor. Gidip konuşun, istediklerinizi anlatın. Uygun bir bisiklet bulursunuz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.