Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
11
Cevap
1353
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Mahallede Terör Estiren Resmi Plakalı Araç Nereye Şikayet Edilir?
A
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba,

Resmi plakalı eski model bir resmi plakalı araç ( Siyah zemin beyaz yazı), mesai saatinden sonra mahallede terör estiriyor.

İçinde eşkiya tipli , güneş gözlüklü yakası bağrı açık bir yaratık, özellikle akşam 5 den sonra , son sürat mahalle arasında tozu dumana katarak kullanıyor.

Çocukların üstüne sürüyor. Arabaların üstüne sürüyor. Ters yöne giriyor. İnsanların hayatını tehlikeye atıyor. Uyardım, tehdit etti. Arkasından yetişmek na mümkün, mahalle arasında 120 km hızla sürüyor. Karşıdan gelenin direkt üstüne üstüne sürüyor.


155 i aradım, plakasını verdim, lokasyon verdim, şikayet ettim, malesef sonuç yok. Karşıdaki beni geçiştirip telefonu kapattı.


Hangi kurumun aracı olduğunu bilmiyorum.


Polis diyenler çıkabilir, sivil polis olsa zaten resmi plakalı gezmez. Diğeri de zaten ekip otosu olur, tepe lambası olur.


Şu haliyle , bir kurumun mesai bittikten sonra resmi aracını istediği gibi kullanan en alt seviye bir şöför izlenimi oluşturmakta.



Araç lüks sekment bir araç değil bu arada. Hatta döküntü bile sayılabilir.



Bu araç hangi kurumun nasıl öğrenilir? Amirine, müdürüne nasıl şikayet edilir?



Resmi Plakalı aracı şikayet edeceğiniz en garanti yer CİMER dir. Aracın plakasını biliyorsanız hatta fotoğrafı varsa eliniz de emin olun, o araç hangi kuruma aitse şöförün canını o...
Yoruma Git
Yorumun Devamı tefennili - 2 yıl +22
it iti ısırmaz bu ülkede malesef. video falan çekin, plakayı falan da açık açık yazarak twit atın. twiti buradan paylaşın herkes rt yapsın.

ne kadar saçma gözükse...
Yoruma Git
Yorumun Devamı falterubbix - 2 yıl +5
F
2 yıl
Yüzbaşı

it iti ısırmaz bu ülkede malesef. video falan çekin, plakayı falan da açık açık yazarak twit atın. twiti buradan paylaşın herkes rt yapsın.

ne kadar saçma gözükse de bu tip şeyler etkileşim ve twitter adalet bakanlığı ile çözülüyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falterubbix -- 22 Temmuz 2022; 16:19:0 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
2 yıl
Yarbay

Çok doğru en hızlı çözüm yılı Twitter..




Bu mesajda bahsedilenler: @falterubbix
T
2 yıl
Yarbay

Resmi Plakalı aracı şikayet edeceğiniz en garanti yer CİMER dir. Aracın plakasını biliyorsanız hatta fotoğrafı varsa eliniz de emin olun, o araç hangi kuruma aitse şöförün canını okurlar. Yukarıda ki boşboğazın biri de "İt iti ısırmaz" falan diye saçmalamış. Resmi kurumda araçlardan sorumlu Müdürüm, vatandaştan gelen en ufak bir şikayette titizlikle araştırıyoruz, hele ki şikayet haklı gerekçeli ise, o şöför işinden bile oluyor., hiç kuşkunuz olmasın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
2 yıl
Yarbay

Aynen öyle, CİMER'e şikayet edin ya da bir şekilde bulmaya çalışın nerede çalıştığını. Öttürürler...

Uyardığınızda tehdit ettiğine göre polis molis değil, dümbüğün teki. Toplanıp dövebilirsiniz de

Şaka bir yana, yarı-kamu sayılabilecek bir kurumda çalışıyorum, bizde de herhangi bir resmiyet olmamasına rağmen plakalar siyah-beyaz, ve şoförlerde öyle dangalak tipler var, araç boşken salak salak kullanıyorlar resmi plakaya güvenip. Şikayet vesaire gelirse geliyor, ama çatır çatır ceza yiyorlar. Yedikleri cezalar kendilerince ödeniyor falan filan. Bizimkiler bir şeyler yapmaya çalışıyorlar yaptırım olarak da, eh işte diyeyim. Olduğu kadar.




Bu mesajda bahsedilenler: @tefennili
M
2 yıl
Binbaşı

mahalleli ile anlaşıp tetikte bekleyip geldiğinde önü kesilip kemikleri kırılıncaya kadar dövülmesi ve hatta aracına boydan boya derin bir çizik ona hayatı boyunca unutamayacağı bir ders olur dingonun ahırı değil burası.. eğer yönetim düzeni sağlamıyorsa adaleti sokakta ararsın. geçen aynısı başımıza geldi her gece arkadaşımın evinin önünde yanladılar, lastik yaktılar çıktık kaçtılar polisi aradık tık yok, yattım pusuya 3 araba takıldık peşlerine tenhada durdurup camdan aracın kontağını aldık neyse ki dayak yemeden yırttılar o gün bu gündür tık yok. kimse kusura bakmasın



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

B
2 yıl
Yarbay

cimere güzelce yaz. sonuç alamazsan twitter ama cimer işi çzöer



V
2 yıl
Yarbay

küçük yerde olsanız hangi ilçeye bağlı bilinse araç kaymakamlığa verilen bir dilekçe ile soruşturma açılır ancak bilmediğiniz için en garanti yer cimer olur. Direkt olarak valilik, kaymakamlık vs hepsi görüp sonra aracın ait olduğu kurumdan savunma istenir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
2 yıl
Yarbay

Şikayeti geçiştiren 155'i de şikayet etmek gerekir.

Ülkede şikayet ciddiye alınmıyor. Aldırmamız gerekir.

Bu haklar, anladım, verilmiyor kazanılıyor. Berlin'de gördüm bunu. Bütün şehirde işlevsel o bisiklet yollarını kazanmışlar, öyle başkanın biri gelip onlara vermemiş, nasıl koruduklarından anlıyorsunuz.



İ
2 yıl
Yüzbaşı

Mümkünse video çekin ya da geçtiği sokaklardan kamera görüntüsü edinmeye çalışın.

Muhtemelen ayakçı ve serserinin tekidir, kamu kıyafetini taşıyamıyor demek ki.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

S
2 yıl
Binbaşı

Kurum ismi vermeyeyim ama hic ailiniza gelmeyecek yerler bile cimer'den cekiniyor.

Siyah beyaz plaka belediye araci zaten. Cimer sikayeti kesinlikle o kuruma gider. Kanitiniz varsa başini agritirlar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
2 yıl
Yarbay

"Siyah beyaz plaka belediye araci zaten" Yapma Hocam, sadece Belediye araçları mı siyah beyaz zannediyorsun??? Kaymakamlık, Valilik, Orman, Nüfus Müd, Mal Müd vb tüm resmi kurum araçları Siyah emin üzerine Beyazdır.




Bu mesajda bahsedilenler: @SayınOzi
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.