Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
643
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Akaryakıt istasyonlarının zam fırsatçılığı
V
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Son dönemde art arda indirimlerin geldiği akaryakıta bu gece ise 81 kuruşluk bir zam yapıldı. İstasyonlar zam yapılacak saate kadar vatandaşlara mazot satışını durdururken yaşanan duruma isyan eden Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, sosyal medyadaki bir görüntüyü paylaşarak "Devlet bunun sebebini sorgulamalı ve hesabını sormalıdır" dedi.

Akaryakıt fiyatlarına gelen indirim haberlerinin ardından bu gece yarısından itibaren motorine zam geldi. 81 kuruşluk zam haberinin gelmesiyle birlikte akaryakıt istasyonlarının zam yapılacak saate kadar vatandaşlara mazot satmadı.

SAYAN İSYAN ETTİ: MAZOT YOK

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, sosyal medyadan bir video görüntüsü paylaşarak istasyonlarının yaptığı bu fırsatçılığa isyan etti. Sayan'ın paylaştığı videoda, benzin istasyonu görevlilerinin mazot almak için gelen araçlara "Mazot yok" dediği görülüyor.

Kaynak:

https://twitter.com/SavciSayan/status/1545477714315993089?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.