Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
211
Tıklama
0
Öne Çıkarma
arap ve türk kafası
I
2 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

bu kafadaki insanlar
1- uzun vade plan yapmaz. en uzun vadeli planı akşam ne yesek şeklindedir,karısı da saat daha sabaıhın 9u kıtlıktamısın akşama doğru bakarız der.

2- birşeylerin olmayacağına dair kendince mantıklı sebepler bulur ve o işi iptal eder. yada işi kendi kendine büyütüp yapılamaz hale getirir ve işi iptal edip kurtulur... çözüm üretme mantığı yoktur. örneğin yağmur yağıyor çarşıya gidemem, e ozaman şemsiye al, şemsiye kırık, aşağıdan al marketten,markette yoktur, 100metre yürü ordan al, belki orda da yoktur. iyi peki çarşıya gitme ozaman dersin. genelde böyle yürür ve derki şemsiye yoktu gitmedim yapabileceğim bişey yok. hava güneşli iken de şemsiye almaz. Çarşıya gitmemek için bahaneyi buldu ve o işi iptal etti

3- herşey boş hayat boş hepimiz ölücez zaten boşverelim. sabah kalktığında evde elektrikler kesilmiş olsun o halde tedaştaki çalışan da zaten ölücez diyip arızayı halletmesin.ekmek almaya fırına in orda adam ayakları tezgaha uzatmış egmeg megmeg yok hadi naşnaş desin, minibüse durakta el kaldır minibüsteki şöför gözünün içine bakarak orta parmak yaparak durakta durmadan çekip gitsin. nasıl olur? zaten ölücez der yatar sonra da bu fiber internette yavaş indiriyo bu turk telekom çalışanları beceriksiz diye söylenir. Aslında tembelin önde gideni zaten öleceğiz Hayat boş diyerek bahane üretiyor kendi kafasından aslında bu madde 2 madde ile benzer





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insanno8693 -- 30 Haziran 2022; 12:27:35 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
2 yıl
Yarbay

aynaya bakarak mı yazdın



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
I
2 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

ben öyle bile olmuş olsam hatalarımı gördüm birader.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @pspsexer
H
2 yıl
Yarbay

Ülkede emeğin değeri olmadigi için herkes ya çalışmıyor yada işini savsakliyor reis



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
2 yıl
Yüzbaşı

Ne anlatıyon lan sen





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dxdiag36 -- 1 Temmuz 2022; 23:9:30 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

I
2 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

tembel hacı millet tembel...
tanrı sana toprak vermiş her haltı yapabilirsin istesen. ama herkes coin alıp 5e katlayım derdinde. bi akıllı sensin dimi. asıl akıllı sen değilsin gerzeksin.malesef durum o.. türkiyenin diğer sorunu aile. aile gereğinden fazla sahipleniyor çocuğu.kendince çocuğa sahip çıkıyor ama sahip çıkma değil o.çocuğu engelleme. 12 yaşında dışarda bir işte çalışmış bir çocukla örneğin meyve suyu satmış çocukla 23 yaşında hiç çalışmamış odtü okuyan ve annesinin ona portakal suyu ve kurabiye götürdüğü çocuk aynı olmaz.yokluğu yaşamış ve gelecek kaygısı olan, kendi başına birşeyleri becermiş insan farklıdır, babasının emekli maaşını vakumlayan hazır yiyiciler farklıdır.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @hamza5806
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.