Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
584
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Suriyeli sığınmacı,karakolda polisleri taradı. Önüne gelene ateş etti 3 polis yaralandı
V
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Kocaeli Gebze'de Suriyeli bir sığınmacının polis merkezinde polislere saldırdığı ortaya çıktı. Suriyelinin kaptığı silahla sağa sola ateş açarken bir polisi vurduğu, toplamda üç polisin yaralanmasına neden olduğu belirtildi...


< Resime gitmek için tıklayın >
Önceki gece yarısı A.T.’nin, Medikal Park Hastanesinde kendisini odaya kilitleyerek kesici aletle intihar teşebbüsünde bulunmasıyla başladı.

Suriye uyruklu A.T., Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliğine bağlı ekipler tarafından intihardan vazgeçirildi ve intihara teşebbüsten hakkında işlem yapıldı. Fakat A.T. ifadesi bittikten sonra polis merkezi amirliğinden ayrılırken görevli bir polis memurunun kafasına yumrukla vurup boynuna sarılarak yere düşürdü.

KARAKOLDA RASTGELE ATEŞ AÇTI

Odatv’nin edindiği bilgilere göre kafasını mermer zemine vuran polis memuru geçici hafıza kaybı yaşadı. Yere düştüğü esnada belinden düşen silahı alan A.T. ise polis merkezinde rastgele ateş etmeye başladı.

Bu esnada polis merkezi içerisinde bulunan kadın komiser yardımcısı sağ ayak bilek kısmından yaralandı. Bir başka komiser yardımcısı ise olaya müdahale ederken sol elinden hafif şekilde yaralandı.

Saldırgan A.T., sol bacak baldır kısmından silahla ateş edilerek etkisiz hale getirildi. Hastanede terdavi altına alınan saldırganın hayati tehlikesinin sürdüğü aktarıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak:


https://www.yenicaggazetesi.com.tr/siginmacilar-bu-kez-de-karakolda-teror-estirdi-suriyeli-onune-gelene-ates-etti-polisler-yaralandi-554063h.htm



Biz dedik. Bu işin yolu, usulü var.

Dünyanın en kontrolsüz göç politikasının bedeli dahada ağır olacak. Şuan yaşananlar hiç bir şey.
Yoruma Git
BlackGhost12 - 2 yıl +7
B
2 yıl
Yarbay

Biz dedik. Bu işin yolu, usulü var.

Dünyanın en kontrolsüz göç politikasının bedeli dahada ağır olacak. Şuan yaşananlar hiç bir şey.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
2 yıl
Yarbay

Ülkeyi açık hava tımarhanesine çevirdiler.



C
2 yıl
Binbaşı

Hastanede tedavi bedava olduğu için depresyona girmiş, neden benim paramı almıyorsunuz diye kızmıştır.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.