Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1503
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Tv de Dolby Vision Devreye girince karanlık görüntü.
S
2 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba yanlış yere açtı isem kusura bakmayin. Elimde Yeni aldığım Beko B55 C985 Model Android Tv var. Tv nin renk kanal geçiş hızı sesli komut ne ararsanız çok beğendim. Ama 2 sorunum var..

Problem im Dolby Vision destekli filmler de Netflix-disney- amazon hiç fark etmeden rezalet bir görüntü veriyor. Resmen parlaklığı kısılmış kararmış bir ekran çıkıyor karşıma. Hdr de aynı problem yok ama film dolby vision destekli ise ve filmi açar açmaz vision logosu bildirimi geldiği anda film karanlık sahneler de hiç görünmez oluyor renkler soluk ekran karanlık parlaklık yok. Acaba sorun ne olabilir tv den mi kaynaklı genel bir problem mi ? Dolby Vision ibaresi çıktığı anda parlaklık ayarı vs hiç birşey de yapamıyoruz müdahale edemiorsun. Geri mi vermeliyim acaba. Tv den kaynaklı bir problem ise bu problemi yaşatmayacak görüntünün hakkını verecek 12 14 bin max bütçe ile bir tv önerebilirmisiniz ?



B
geçen yıl
Yüzbaşı

Naptınız hocam ben de aynı dertten müzdaribim?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
geçen yıl
Yarbay

Bu sorun tv nin dolby vision yada hdr performansının vasat olmasından kaynaklanıyor. Sözde tv de dolby vision var. Söyle düşünün giriş seviyesi bir araba alıyorsunuz yol tutuşu vasat diyorsunuz. Sen al bakayım 2 milyon luk bor ww yada fort olamaz yolu tutmayı bırak araba yola pençesini geçirir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.