Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
186
Tıklama
0
Öne Çıkarma
windows 7 iso dosyası indirdim fakat windows 8 kuruyor?
E
2 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

2 farklı siteden windows 7 64 bit iso dosyası indirip kurulum için usb belleğe yazdırdım. Her ikisinde de kurulumda windows 8 kurulumu çıkıyor. Bunun sebebi nedir?
okul labaratuvarından windows 7 var ncomputing sistem windows 7 de çalışıyor. Bilgisayar çöktü yeniden kurulum yapmak gerekiyor. Yardımcı olur musunuz?



A
2 yıl
Yarbay

indirdiğin isonun win7 olduğuna emin misin ?



D
2 yıl
Yarbay

Daha önce yazan arkadaşın dediği gibi yükleme medyanızın Windows 7 icerdiginden emin olun.

Microsoft, Windows 7 destegini onceden kontratlı kullanıcılar disinda kesti. Yuklemeyi okulunuza verilmiş harici medya uzerinden "internet baglantinizi" keserek yüklemeyi deneyebilir misiniz? Eger medya ya sahip degilseniz Microsoft ile iletişime gecmeniz ve eğitim kurumu oldugunuzu ve kontratinizi ibraz etmeniz gerekebilir.

Eger bunlara sahip degilseniz 'katilimsiz ISO' bulursanız kendi lisans numaranız ile kurulum gerçekleştirmekte elbet mümkündur. Zira orijinal yükleme medyası telif haklarıyla korunmaktadır. Bu sizin alabileceğiniz bir risk.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.