Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
1425
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Mercedes B - 350 bin TL
B
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba.
Daha öncede bir kac soru sormuştum bütçe arac ile ilgili ama hem piyasa hem planlar değişti.
Su an ortalama 350 bin gibi bir bütçem var.
B sınıfı istemiyorum. Suv olsun diyorduk ama pahalı.
Ferah araçları seviyorum ve aracımız aile aracı olacak.
Radara B serisi girdi. Bu bütçeyle 2010 civari temiz bir arac alabiliyoruz.
Tavsiye edilir mi? Kronik sorunları veya ileride çıkacak problemler Mercedes ambleminden dolayı bize pahalıya patlar mi?
Fikirleriniz için teşekkürler.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Arabanın çok çirkin olması dısında sorun yok hocam
Yoruma Git
HllSprDvm - 2 yıl +5
H
2 yıl
Yüzbaşı

Arabanın çok çirkin olması dısında sorun yok hocam


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
2 yıl
Yüzbaşı

Alman aracları kore aracları ıle benzer fıyatta olmasına ragmen ulkemızde luks algısı var o nedenle pahalıdan kazıklıyorlar mılletı. Alman araclardan kacacan .. O paraya korenın makam arabalarını alırsın zıra s serısınden ustundurler tasarım olarak daha sadeler sadece



T
2 yıl
Binbaşı

2010 model, w245 olsa gerek. O kasa artık çok eski o paraları bağlamayın. İlla B olsun diyorsanız bütçeyi biraz daha zorlayıp w246 bakmanızı öneririm. Ailede ikisi de mevcut. w245 4 ay önce özel serviste 10 bin tl lik şanzıman masrafı çıkardı.Şimdi olsa 20 tutardı heralde:)



G
2 yıl
Yarbay

W245'e bulaşma hocam, bende baktım hatta zamanında test sürüşü yapmıştım araba hayal ettiğin gibi kaliteli ve sessiz vs. değil.

Beklentilerini yüksek tutma, 200-250 civarına Golf Plus'lar var tasarımları benzer. Golf Plus'ın izolasyonu ve arka diz mesafesi W245 kasalardan daha iyi.

SUV istemişsin, kokpit ve aracın orta konsolu vs. eski kasa Tiguan ile aynı. SUV tadını alırsın.

Üste kalan 100 bin TL civarı paraya da otomatik alacaksan DSG'nin kavramaya 5-6 bin gider, 1.6 düz motor alırsan 5 bin daha harcadın mı sıfır Golf hayırlı olsun.

Manuel alabiliyorsan manuel al.



U
2 yıl
Yüzbaşı

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-nargul-otomotiv-den-elite-paket-benzinli-122-hp-b180-1026966439/detay
Bu fiyata manuel de olsa mantıklı. Golf parası sonuçta.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

G
2 yıl
Yarbay

Merco'ya bineceğim diye parçası olmayan baş belası bir araba almaya gerek yok.

2012 üstü A serisinde amortisör 650 TL, Golf Plus/MK5 Golkf 450 TL, W245 900 TL.



< Resime gitmek için tıklayın >




Bu mesajda bahsedilenler: @HllSprDvm
D
2 yıl
Binbaşı

Anladığım kadarıyla MPV'lere sıcak bakıyorsunuz haliyle fazla ikinci el piyasası derdiniz olmadığını düşünerek C4 Picasso'lara bakın derim. 350 bin bandına yeni kasa bulunabiliyor. Mekanik açıdan ortak parçaları bol haliyle bulunurluğu da nispeten daha kolay. Kaporta parçaları da araç hala üretildiği için mevcut. Aşağıya bir örnek ilan bırakıyorum:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2013-citroen-c4-picasso-1.6-e-hdi-intensive-tam-dolu-hatasiz-1023787520/detay

Bahsettiğiniz B Serisi hakkında konuşmak gerekirse başınıza büyük belalar açacağını düşünmüyorum ama güncelliğini fazlasıyla yitirmiş bir araç bir sonraki neslini bulursanız düşünülebilir ama 2010-2011 civarı eski kasa olanına o paralar bağlanmaz.



P
2 yıl
Binbaşı

Bir yakınımda B serisi mevcut. 2 litrelik dizel bir üniteye sahip. Olumsuz yorumların aksine, ben Qashqai+2'den sonra arka kısmına oturduğumda oturma pozisyonunu ve genişliğini beğenmiştim. Performans olarak bir iki tık daha iyi 1.5 Dci'den. Alınabilir bir araç gözüyle bakıyorum. Yakınım kullandığı süre boyunca Dpf filtresi dışında bir sıkıntı yaşamadı.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.