Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1226
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Off The Grid [ANA KONU]
W
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >
Gunzilla Games, Unreal Engine 5 ile geliştirilen üçüncü şahıs nişancı Battle Royale oyunu Off The Grid'i duyurdu. Bu yeni battle royale oyunu yalnızca yeni nesil platformlara gelecek ve 2023 yılında çıkış yapacak. Oyunu geliştiren ve öne çıkan isimler arasında Olivier Henriot (Far Cry, Assassin's Creed üzerinde çalıştı), Senaryo Yazarı Richard K. Morgan ve Neill Blomkamp bulunuyor.

Distopik bir gelecekte geçen siberpunk tarzı nişancı oyunu Off The Grid, oyunculara yeni bir battle royale deneyimi sunacak. Oyuncular, gerçek zamanlı olarak diğer oyuncuların da yer aldığı bir haritada bulunacak. Bunun yanı sıra PvP (Oyuncuya Karşı Oyuncu) çatışmaları yer alacak.

Klasik Battle Royale modunda 150 oyuncu birbirine karşı mücadele edecek. Battle Royale modunun yanı sıra PvE modu da yer alacak. Bu mod ile oyuncular çeşitli hikaye görevleri yapabilecek. 














Tür: PVP, Fps, Battle Royale
Geliştirici: Gunzilla Games
Yayıncı: Gunzilla Games
Çıkış Tarihi: 2023
Fiyat: TBA


https://www.youtube.com/watch?v=x6InNyCE2Rc



W
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

W
7 ay
Yarbay
Konu Sahibi

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.